Äta under nattjouren

Jag nämde för några dagar sedan att jag bara kunde sova om jag kelatt med bebiskatten/ungkatten/Pepsi.
 
 
Hon kommer alltid när jag ropar. Ibland kan jag behöva ropa en stund men tillslut kommer hon skuttande. Ja hon skuttar alltid. Men häromdagen så lade hon sig till rätta för att nästan direkt DUMPA mig för att gå och äta. Jag tycker att hon borde ha planerat in matrasten i god tid. Men igår så var hon ett snäpp värre. Hon kom till mig och var på bushumör så det slutade med att hon attackerade min arm. Jag har ett rivmärke på armen.
 
 
Texten över är rätt ointressant. Så istället så tittar på bilder ifrån morgonen då djuren tog var sin selifie.
 
 
 
 
 
 
Vem är sötast? Bilderna ligger i åldersordning. 

Mina viktigaste appar tydligen

Jag tänkte vi kunde titta på hur det ser ut på min mobil. Vilka appar jag har som lätt hittade.
 

Klocka, väder och en bild på Cirona. Sedan har två mappar, galleri och snapchat. Längst ner har vi telefon, meddelande, kamera, webbläsare och appar.
 
 
 
I ena mappen har vi anteckningar, bankID, swish, kalender, natural cycles (använder inte), två olika mailprogram, bankapp, västtrafiks reseplanerare, klockan (visste inte att jag hade den där) och mensappen.
 
 
I andra appen har jag mer socialagrejer.
 
Instagram, facebook, snapchat, kik, messanger, podcastapp, bookbeat (använder inte just nu) och google.
 
 
På en annan sida så har jag lifesum (använder inte just nu), bookbeat (igen!), spotify, poddapp (igen), två postappar, backpacker, tinder och forest (spara mobiltidapp). Samt pokemon go som jag höll på att glömma.

Klappa fint

Det märks att Klara är uppfotrad av katterna och är van vid att de (och jag) klänger på henne. Tim härjade runt i soffan medan hon låg snällt och sov.
 
Lucia som var på mer säkert avstånd (som tycker Tim är lite otäck när han inte har något gott i handen) hade stenkoll på vad han höll på med.
 
 
 
Att ta en bild när Tim klappade Klara var nästan omöjligt! Han passade på när jag inte var beredd eller så blev det suddigt.
 
 
 
Bonus bild! Tims mormor hade fullt upp!
 
 
När vi ändå är inne på ämet så vill jag nämna en händelse som kränkte mig för några veckor sedan.
 
Tim gick fram till mammas katt Zira och skulle klappa henne. Hon stod snällt stilla och han klappade henne rätt hårdhänt.
 
Poängen var att han fick klappa henne! Det hade JAG aldrig fått. Hade jag gått fram till henne så hade hon sprungigt iväg. Man får bara klappa henne i sängen eller utomhus. Innomhus så tycker hon mest det är äckligt och undrar vad jag håller på med. Men en livsfarlig 1 åring gick tydligen bra.