skönhetskanin

Nu har jag testat allt innehöll i boxet. Ja jag är snabb!
(Att man använde de mesta i duschen spelade också in)
 
Vad tyckte jag? Tänk på att det här är första intrycket. Sakerna ska användas igen.
 
¤  Schampot och balsamet var väl bra men det var bra. Håret blev fint. Jag tyckte doften var sådär. Men det blev ingen kärlek utan vi kommer bara vara vänner. Alltså jag gillar det men jag kommer aldrig köpa det.
 
¤ Nagellacket sitter bra än så länge. Jag målade i gårkväll. Men det är för tidigt för att säga.  Igår var jag skeptisk till färgen men idag gillar jag det. Man behövde dock måla två lager. Det behöver man inte med alla lack och jag är otålig ;)  Men jag skulle kunna tänka mig att köpa ett sådant lack om jag hittar någon fin färg.
 
¤ CC creamen gillade jag.  Ansiktet såg mycket frächare ut efteråt. Så den skulle jag kunna tänka mig att köpa.
 
¤ Shower gelen är jag skeptisk till. Den luktar gott men jag tycker nog den luktar för mycket för att vilja ha som duschkräm. Iallafall till vardags. Men till en dejt med rätt kille så skulle den passa. Så jag sparar den ett tag men jag skulle nog aldrig köpa en egen (vi får se hur det går på framtida dejter ;) haha)  Parfymen gillade jag och skulle kunna tänka mig att köpa.
 
¤ Eyelinern gillar jag inte alls. Den var svår att måla. Det blev kladdigt. Jag är inte expert på att sminka mig men så svårt har det aldrig någonsin varit. På andra försöket fick jag till linjen över ögat någolunda. Men under ögat går det inte alls. Så den tänker jag inte köpa och önskade den kunde försvinna ifrån min sminkväska. Nej nu kände jag mig elak :(
 
 
 
 
Ni ser.. Jag fick inte till eyelinjer alls ;) Jag gömmer inte näsan utan jag visar nagellacket. Håret hade jag viljat skulle synas mer på bild men så blev det tydligen inte. Tyvärr kan ni inte känna hur jag luktar.