En nystart

Hej!
 
I skrivande stund så gör jag något som jag inte gjort på flera år. Jag skriver nämligen ett blogginlägg direkt ifrån datorn. Om det hjälper eller stjälper mitt skrivande återstår att se.
 
Jag har den stora nyheten att avslöja att jag har tagit det stora livsavgörande beslutet att sluta blogga på blogg.se och börja blogga på blogg.se.  Okej, jag föstår att det hittils låter jätte förvirrande. Men jag insåg häromdagen att jag har bloggat på blogg.se i tio år. Jag insåg också att jag inte är bekväm med att dela med mig av alla de känslor och tankar jag haft de senaste tio åren. 
 
Så en nystart kändes som något välbehövligt. Efter att ha googlat vad det finns för bloggportaler så kände jag att jag ändå ville vara kvar på blogg.se men i en ny blogg. Om jag inte klantar mig så bör mitt gamla domän leda er till denna blogg precis som vanligt. Vill ni ta del av mitt gamla bloggarkiv så finns det på chahina.blogg.se men det kommer inom snar framtid att lösenordsskyddas. Men jag är öppen för att dela det lösenordet med de som känner mig väl.
 
Det var allt för denna gången. På återseende och ha överseende med att denna bloggen är ny!