Fika och promenader som vanligt

Hur ser livet som för en 35 åring? Låt oss kolla. 
 
I födelsedagspresent så fick jag en blomma och den fick snart ett bord.  Hur bra det blev rent inredningsmässigt vet jag inte men blomman står bra där. Givetvis så har jag och morfar fikat. Han lurade även med mig till hans ärende på banken.
 
Förutom att klappa katt så har jag och Klara stött på problem på promenaden.  Vi visste inte om vi skulle gå under,  över eller igenom avspärrningen.
 
 
Det har bakats bullar. 
 
 
En dejt med indiskmat har även påträffats och katt har äntligen insatt att han inte är så farlig. 
 
Jag och morfar har fikat ännu två gånger.  Morfar har flyttat och på invigningen så slog han sina stackars barnbarn i kortspel.  Vi började tydligen traditionen att gå långpromenad varje gång jag är ledig, en urusel idé för det är ju svinkallt!!
 
 
Promenaderna har fortsatt och jag har medlat mellan Jenny och morfar.  Så mitt i promenaden så bad jag honom stanna och ge tummen upp. 
 
Jag och morfar spelade kort och trots att han fuskade genom att be min hund om hjälp så vann jag.  Sedan har jag av någon anledning fotat morötter som morfar fick av Jenny.  Jag tror jag fotade morötterna för att komma ihåg att blogga om köttfärssåsen morfar fick som kunde behöva ketchup för att få mer sälta eller vad nu Jenny sa,  hon pratar så avancerat. 
 
 
Btw. Första bilden i det här inlägget är taget den 15 oktober.  Sedan har det varit ännu mer promenader,  fika och hundar.  
 
Förra veckan  så var jag och Anniz på teater och såg teaterbovens revy uppgrävt. Det var helt okej och de såg ut att ha haft roligt på scen.
 
 
Sedan har vi även haft alla helgon. 
 
 
Nu börjar bilderna ta slut. Igår väntade jag på morfar i stan. Jag visste inte hur länge han skulle vara upptagen så jag tänkte gå och möta honom.  Det hade inneburit minst 20 min promenaden men efter att ha stått och jobbat i flera timmar så var jag trött så jag gick och fikade istället. 
 
Det var tydligen kladdkakan dag. 
 
 
Det var allt för idag.  Vi hörs!