Våren och avsked

Då fortsätter vi.  Ska vi försöka ta hela den senaste månaden i detta inlägg? Iallafall den delen av livet som det finns foton på.
 
Jag några timmar i köket,  jag och morfar fikade, A klappade Pepsi. Jag blev kompis med ett träd. 
 
Jag försökte lära morfar att spela yatzy.  Balansen mellan att lära och inte ta över var svår.  Sedan sjöng jag och morfar "ja må du leva" för mormor på hennes födelsedag. 
 
 
 
Jag och morfar åt ännu mer semlor.  Sedan var jag barnvakt åt Tim och då lyckades jag få med honom på långpromenad.  Sedan hittade jag en ny inneboende som jag slängde ut i trapphuset.  Vanligtvis så får spindlar bo hos mig så länge de inte är på mig, i sängen eller l närheten av mina kläder.  Men är man en stor spindel så får man bara bo hos mig om man inte syns. 
 
Jag har klappar djur.  En dag så gick jag och klara förbi morfar. Hon kände doften av honom så hon tvingade mig att gå in och dricka kaffe 
 
 
Jag har även suttit ute och solat, klappat katt, ätit fler semlor.   Fått låna solglasögon av Jenny medans hon och morfar skruvade ihop en cykel.  Morfar har även utklassat mig och A i kortspel. Så höga minus poäng som A fick har jag aldrig sett någon få, så tveksamt om jag får träffa honom igen innan han tränat upp sig. 
 
 
 
Våren börjar komma på riktigt och min glada har börjat ha koll på mig igen. 
 
En dag var jag barnvakt i typ en kvart.  Ena barnet pratade på medans den andra satt med hörlurar och tittade på sin padda. Jag tror inte ens att hon märkte att jag var där. 
 
Givetvis så har jag fikat.
 
 
Sedan kom en tuff vecka.  Det blev inte bättre av att klara var dålig i magen i igen. Så det blev väldigt lite sömn.  Efter att ha fått en plan av veterinären så satt jag trött och sliten på biltema och drack kaffe. 
 
Sedan tog jag ledigt resten av veckan.  Men tacke på att semlesäsongen har lidit mot sitt slut så passade vi på att äta säsongens sista semlor. 
 
 
 
Det var allt för denna gången. I framtida inlägg så får vi se hur livet utan semlor ser ut.