Lunch och semlor

Hej mina vänner,  ovänner och allt mitt i mellan.  Jag har redan tappat räkningen på hur många semlor jag ätit i år men jag har ätit tre st denna vecka.  
 
Inför melodifestivalen förra veckan så bad jag Jenny och morfar buda vem av dem som ville ha mitt sällskap.  Morfar vann genom att erbjuda kebabtallrik.  Den var god men först fick jag fel.  Jag fick kebabtallrik med skinka,  inte okej.  Eventuellt innehöll den ost också men  det tog jag aldrig reda på.  Kebabtallrik special innehåller skinka och ost, så det var nog en sådan jag fick. 
 
Fel kan hända men det stör mig.  Kebabtallrik är visserligen det jag tycker är godast just nu men det är också ett val jag gör för att slippa vara besvärlig och beställa en pizza utan ost. Men nu blev jag besvärlig trots att jag beställde en existerande rätt. 
 
Men efter ett telefonsamtal så fick jag rätt. Kebabtallriken på bilden var dock rätt ifrån början. 
 
 
 
Resten av helgen bestod av nymålade naglar,  arm och långpromenader. 
 
Den yngsta och äldsta ur min flock fick äran att motionera mig. 
 
 
På måndag så åt jag lunch med Anniz och där åts veckans första semla,  dagen efter åts veckans andra semla och dagen efter dagen efter åts veckans tredje semla. 
 
 
Sedan har det kelats med katt. 
 
 
Idag blev det ännu en lunch på rasta med en annan A. Jag berättade för honom att Anniz ledde tävlingen om vem som lunchat på rasta med mig flest gånger,  vilket han genast återgälda 
 
Jag tog bussen till stan och morfar blev provocerand över att jag inte stressade till bussen.  Han slängde nästan ut mig och kallade mig för lugn.
 
Jag fick även åka biltvätt, det var en speciell åkattraktion. Väl hemma så fick jag göra Tim sällskap medan Jenny och Thea gick till affären. 
 
 
Så har mest ätit denna vecka.  Vi får se vad helgen och nästa vecka har att erbjuda.