För fin dörr och fika

Hej alla sötnosar och elefanter. Jag tycker att vi har en rätt kravlös relation till varandra men det ska vi ändra nu.  För att få läsa min blogg så kräver jag att ni håller tummarna för att jag får sova i natt.  
 
Hunden är dålig i magen och denna natt har varit fruktansvärd.  Hon väckte mig varannan timme i stort sett. Så be nu till den guden ni tror på. 
 
Tack på förhand!!!
 
 
Vi fortsätter berättelsen om mitt liv.  Jag har fotat en kråka, kritiserar kvarnen nya dörr (den är helt enkelt för fin), smakat en god efterrätt och gått förbi ensilagebalar.
 
Det sistnämnda så var hunden väldigt skeptisk till men hon gick tveksamt förbi.  Bilden är tagen den 9 september klockan 20:00. Så ljust ute är det inte nu vid den tiden.  Hösten blev mörk lite för snabbt. 
 
 
Tidigare den dagen med ensilagebalar så fick jag äntligen bada igen.  Det var väldigt kallt till en början för att sedan bli fantastiskt. 
 
Men min elaka badkruke syster roade sig för att skrämma mig.  Det fanns nämligen enorma fiskar. Jag är egentligen inte rädd för fiskar men de var lite för stora för min smak. 
 
 
Sedan åkte vi till skogen för att plocka blåbär.  Det var egentligen mest barnen som plockade blåbär.  Jag satte mig mitt i skogen och tog det lugnt. Tills det blev lite väl tyst,  då började jag leta efter mitt sällskap. 
 
Målet var att plocka 10 blåbär men det blev det dubbla.  
 
 
Sedan fikade jag och morfar två gånger.  Pumpalatte hos espresso house och en chokladbakelse hos systrarnas. De var riktigt goda båda två. Anniz jag mig en tomteluva och jag testade att göra oreo/philadelphiabollar.
 
Det sistnämnda hade jag ingen talang för.  Jag var dessutom såpass orutinerad så att jag lämnade smeten på köksbordet och lämnade köket.  När jag kom tillbaka så hittade jag en väldigt nöjd katt.  Tack och lov så var det philadelphiaburken hon hade hittat. 
 
Sedan gick jag 3,5 km utanför min comfort zon.  Jag testade en ny runda och jag oroade mig en bra stund för att jag skulle gå vilse. Men det var inga problem med att hitta. 
 
 
Söndagen den 17 september började med att Jenny målade mina naglar.  Systersonen med vattenkoppor fick välja färg till naglarna.  Trots att jag bad honom att inte välja blå så blev det tydligen blå.  Men fint blev det. 
 
Systerdottern gjorde en tatuering på mig. Den blev riktigt även om den inte var lika fin dagen efter. 
 
Jag, morfar och min kusin spelade kort.  Morfar slog oss stort! Det var inte snällt.  Lucia roade sig med att skälla på en otäck hund på tv,  den otäcka hunden råkade dock vara henne själv. 
 
 
Veckan började med att jag kelade med katterna, åt pannkakor och fotade kvarnen dörr igen.  Men nu har han målat den så den passar in bättre nu. 
 
Jag har spelat pokemon tvspel och fotat morfar som körde runt med en stege.
 
En dag jag var ute med hunden så gick jag med en väg.  Helt plötsligt kom det en bil som körde helt ologiskt.  Normala bilar brukar köra närmare mitten men denna höll sig intill kanten.  Först när den stannade intill mig så insåg jag att det var någon jag kände. 
 
 
 
Det är några dagar kvar att prata om men vi avslutar här. 
 
Håll nu tummarna nu för att jag får en bra natt och att hunden mår bättre!!!