Höjder och kalas

Tiden går fort! Ska vi fortsätta berättelsen om mitt liv? Senast vi hördes så åt jag pizza.
 
Jag förpackade även smörgåspåsar. Jag trodde inte människan som sa att pallarna skulle innehålla tolv våningar med lådor. Det är 197 cm högt! Men tydligen skulle det vara så och konstigt nog lyckades jag få upp lådor där utan att tappa någon låda på huvudet. 
 
 
 
Hundarna har varit söta och vi har suttit ute.  Det var riktigt varmt.  Efter en lång regnperiod så är man inte van vid värme.
 
 
 
 
Jag och spindelmannen var ute och gick.  Det tog sin tid eftersom han ville klättra i alla träd samt leka på lekplatsen. 
 
 
Det var alltså lilla Thea som fyllde 4 år.  Hon fick bland annat en liten svart tavla. Det var nog en bra present eftersom storebror sa att han också ville ha en sådan. 
 
 
Hon firades med tårta. Raketljuset var tydligen läskigt och det blev inte bättre när vi var fräcka nog att sjunga för henne. 
 
 
Storebror var iallafall lycklig. 
 
 
Dagarna gick och det blev sedan dags att fika med morfar. 
 
 
Sedan var jag barnvakt hemma hos min styvfar. Barnen satt snällt i soffan medan jag tittade på Herkules. Men de tvingade mig att gå i trappan 100000000 tusen gånger!
 
Först ville en ha godis,  sedan ville en ha saft, sedan ville någon ha mjölk,  sedan ville någon ha mer mjölk, sedan ville någon ha glass, sedan ville någon annan ha glass.
 
Givetvis frågade jag det andra barnet om hon också ville ha dricka innan jag gick för att hämta saft men då svarade hon nej.  Glass brukar inte det andra barnet vilja ha så honom frågade jag inte men det gjorde hans snälla syster. 
 
 
Jag blir matt bara av att tänka på trappan så vi avslutar här.  Mitt bad äventyr tar vi en annan dag.  På återseende.