Everybody's Changing

Det sägs att kärlek börjar med bråk. Det kan nog stämma i vissa fall. Vi kan ta Martin stenmarck som exempel. Min första bekanskap med honom var när han var med i melodifestivalen. Med låten Las Vegas. Jag ogillade den låten stark och även idag ogillar jag den.
 
Vi hördes inte på ca ett år sedan tog han mig med storm med låten Sjumilakliv . Den låten är fortfarande helt fantasitkst bra.
 
Vår förälskelse höll i sig och jag blev riktigt riktigt kär i låten 100 år från nu (blundar. Jag lyssnade och älskade den låten om och om igen (gånger en miljon). Jag har verkligen älskat den låten. Men det som gör mig sur är att jag tycker inte alls den är bra idag. Den är inte dålig men jag älskar den inte. Jag blir nästan förvirrad över hur känslor jag förändras på det sättet. En annan låt ifrån vår kärleksperiod är Rubb och stubb. Jag tycker den är bra fortfarande men inte riktigt så bra som jag tyckte förr i tiden.
 
Efter ett tag tog kärleken slut och rann ut i sanden. Martin försökte efter ett tag att rädda förhållandet med låten 1000 nålar. Men det var aldrig en låt som fastnade. Tiden gick och Martin gjorde ett nytt försök med låten. Everybody's Changing. Det funkade och han blev en del av mitt liv igen. Men efter ett tag insåg jag att Kean sjungde de låten bättre (det insåg radion också) så jag övergav Martin en gång för alla.
 
Sen dess har vi ingen kontakt alls.