Det tog bara ett år att skruva ihop hyllan hyllis

Just nu känner jag mig förskräckligt grinig. Mest på grund av punkt tre.
 
1. Jag gick upp tidigt idag (troligen därför jag fick för mig att göra punkt tre).
2. Jag fick mens idag och mensvärk! För andra månaden i rad har jag haft såpass ont att jag behövt värktablett. Det var flera år sedan jag haft såpass ont. Tack och lov så är det inte såpass illa som det var för många år sedan, då hade jag ännu ondare i magen och kände obehag i benen.
3. Jag har skruvat ihop en JÄVLA hylla.
 
 
Allt började med att jag tänkte städa lite. Min lägenhet är stökigare än någonsin. Men problemet är att det nästan är omöjligt att göra fint för att jag inte får plats med mina saker. Jag skulle alltså behöva städa i lådor, skåp och gaderober, samt rensa bort saker. Problemet är att jag orkar inte hålla på hur länge som helst så det innebär att när jag städat insides så är det fortfarande stökigt på utsidan och kanske stökigare om jag har saker som ska slängas (eller hitta ny ägare).
 
Så jag ledsnar innan jag ens börjat. Förra sommaren var jag på Ikea och köpte en hylla att ha i köket. Jag läste bruksanvisningen och sedan ledsnade jag, typ. Men idag fick jag för mig att jag skulle skruva ihop den.
 
 
Jag säger bara, ALDRIG att jag köper någon mer hylla medan jag är singel (att mamma, styvfar och morfar hade hjälpt mig om jag frågat kan vi bortse ifrån). Det var både jobbigt och tråkigt.
 
32 skruvar skulle på plats. De första åtta skruvarna var svåra och pilliga. Men sedan blev det lite mer stabilt. Sedan var de sista åtta svåra och jag är inte tillräckligt stark egentligen. Två skruvar fick jag inte i men jag tycker inte de behövs, pga tålamodsbrist.
 
Sedan är det meningen att man ska skruva fast hyllan i väggen men jag har ingen borrmaskin eller extra skruvar till det. Men jag tog de två överblivna skruvarna och lyckades få fast den i väggen. Det är egentligen meningen att denna hyllan ska vara i garage eller liknande, dvs den är nog skapt till att ha tyngre saker så på mitt sätt borde duga till mina lättare saker + ev katt som klättrar. Det känns stabilt iallafall, skulle det visa sig att det inte är det så finns risken att jag slänger ut hyllan genom fönstret.
 
Slutresultat:
 


Bilden visar även VARFÖR jag behöver hyllan. Jag har tvååå stora högar med tomma glossyboxar som jag inte vet vart jag ska göra av. Många av dem vill jag inte slänga.
 
Påminn mig om att aldrig städa igen. Sedan har jag en ny testagram som jag också har problem med.. Den innehåller saker som ska in i skafferiet, som redan är fullt.
 
I skrivande stund har jag ont i händerna och jag har säkert fått blåmärken på benen eftersom de har fått hjälpa till att klämma ihop hyllan så jag kunde skruva.