Spökvandring och trerättersmiddag

Jag gör säker mamma förvånad då och då. Men enbart vid två tillfällen i mitt iallafall vuxna liv så har jag gjort mamma, väldigt väldigt väldigt chockad. Hon får en min som nästna är otäck eftersom jag inte är van vid den.
 
Båda tillfällena har varit i år:
 
1. Jag avslöjade slutet ur en film och berättade att en av karakärerna dör i slutet. Mamma såg helt förstörd ut när jag berättade det. Då har hon även läst boken! Så hon borde ha vetat att hen dör.

2. Igår berättade jag att high chaparrals spökvandring kostar 700 kr...

 
Det är svindyrt att ha systrar..
 
Jag och Jenny har pratat om high chaparrals spökvandring. Men vi blev lite avsugna pågrund av priset. Sedan pratade vi inte om det på ett tag förens Jenny frågade mig igen. Så nu ska vi på svindyr spökvandring bara för att Jenny vill ha en anledning att skippa en fest....
 
700 jävlakronor
 
Jag tycker high chaparral är lite fula... För att få gå på spökvandringen så måste man käka trerätters middag som en del av upplevelsen (deras ord när vi frågade om vi fick gå vandringen utan att äta).  Men jag tror de vill tjäna så mycket pengar som möjligt på oss stackare som vill rädda våran syster ifrån en fest.
 
 
Jag ville ta selfie med klittan och kissen blev avundsjuk. Sedan ska jag och mina systrar på ett äventyr i januari som också är svindyrt. Så mitt bästa ekonomi tips, skaffa inte systrar. Om du gör det ändå. Var osams med dem.