Luftballong kan säkert äta upp hundar

Min tisdag betod av häst och hund. 
 
Det började med ett klinikbesök med hästen Tessan som har problem med ryggen. Hon fortsätter att bli bättre och bättre. Vi fick även lära oss att kvinnor med mensproblem (smärtor, långa/korta cyklar, lite/mycket mens) kan ha problem med bäcknet.
 
Tillbaka till Tessan. Hon har varit lite svag i högerbak vid varje klinikbesök. Inte halt men svag så vid detta besök så testade de att behandla SI-leden. Så stackars hästen fick en låååång spruta intryckt i ryggen. Aldrig, aldrig att jag hade utsatt mig själv för det.
 
 

 
Sedan var det hem och vila några timmar för att åka på vårens sista hundkurs.
 
Vi fick rita och bygga två rallylydnads banor. Sedan när vi och hundarna gick banorna så blev vi filmade. Man blir extremt självkritiskt när någon tittar samt även filmar. Vilket är en tråkig känsla eftersom det är ett djur man sammarbetar med. 
 
 
Klara var helt okej. Det var inte den bästa rundan vi gjort men ändå okej. Men samtidigt var jag medveten om alla småfel vi gjorde och jag var inte alls sugen på att se det filmade. Men det var nyttigt att se filmen för det var inte riktigt så illa som det kändes. Ibland fokuserar man för mycket på det som gått dåligt och missar det bra. Sedan är Klara riktigt söt att se på.
 
 
 
 
Efter fikat så skulle jag och Klara gå banan en gång till innan vi åkte hem men först skulle vi snabbkissa och vi fick syn på en luftballong. Klara blev livrädd för den och ville gå till bilen ♥