look fantastic kalendenr

Jag är i skrivande stunds dödstrött. Bild på håret kommer imorgon. 
 
Men idag så kom look fantastic kalendern. Den har rest ifrån england, malmö, jönköping för att tilslut hamna hemma hos mig. Det måste vara ett underhållande liv att vara packet. Jag trodde inte jag skulle få den idag. Eller jag trodde det först (eftersom jag visste att paketet var i jönköping kvällen innan) men när paketet inte kommit vid 18:00 så gav jag upp hoppet och antog att paketet skulle komma först på måndag (jag trodde det var fredag idag). Men 18:30 så fick jag ett sms om att kalendern fanns att hämta.
 
 
 
 
Snyggaste kalendern någonsin! Format som en sminklåda. Spegel i locket. Sedan är det fyra lådor. nackdelen är att man måste öppna alla lådor för att hitta rätt nummet.
 
Sedan grejen med alla smålådor.. hemskt vilket jobb det måste vara att sätta ihop kalendern ifrån början och välja 25 produkter i rätt storlekar så de fyller varje låda. Om man vill när december är slut så kan man använda alla luckor som puzzel och försöka få i alla i lådorna igen.
 
 
Det är mindre än 2 timmar kvar tills det är första december! Målet är att sova innan lucköppning. Men vi får se. Det beror på om jag kan sova innom snar framtid. Piggnar jag till och inte kan sova så öppnar jag nog i natt. Vi får se. 
 
Man kan vara dödstrött men så fort man ligger i sängen och blundar så är man klarvaken. Att sova är svårt!