Vill hellre se gossip girl

Nu har jag sett färigt på alla avsnitten som finns av Once upon a time  på netflix. Lite mer än halva säsong 6 hade jag inte sett tidigare.
 
Vad jag känner?
 
Jag vill inte ha en sjunde säsong. Jag tycker att serien borde ha slutat där. Det hade varit ett bra och fint slut. I nästa säsong så kommer ett framtidsglapp och många av de gamla karaktärerna kommer att sluta. Jag tror inte att det kommer bli bra.
 
Men samtidigt så kände jag likadant med förhäxad. Att näst sista säsongen borde ha varit sista men när jag väl såg sista säsongen så älskade jag den. Så vi får se om jag fortsätter titta. Med CSI (lasvegas) och scrubs så valde jag att sluta titta och inte se de sista säsongerna. Ett val jag varit nöjd med. Men med CSI så har dock morfar köpt de säsongerna jag inte hade så vem vet, troligen ser jag färdigt på den serien också. 
 


Så nu var det dags för en ny serie. En serie som jag aldrig sett tidigare. Det var skitsvårt att välja. Jag gillar inte nya serier. Det tar minst ett halv avsnitt innan man är inne i seriern och innan man är det så tycker jag mest det är trist.
 
Efter många om och men så valde jag Melissa och Joey. Jag har sett korta bitar när Ida tittat och jag har velat se den serien. Men tydligen så finns den inte på viaplay längre :( Så jag var tvungen att välja en annan och det fick bli  Izombie (som även den har blivit tittad på av Ida).
 
Det var inte kärlek vid första ögonkastet. Det var först vid avsnitt fyra som jag började uppskatta serien. Tror jag. Det känns som den kan bli bra.