Paketspel och ögonmigrän

Dagen innan igår så var det paketspel hos Catharina. Hon bjöd på varmsmörgårstårta i ugn. Något med mängder med ost. Men hon var så gullig och tänkte på mig som är motståndare till ost så hon hade gjort en smörgås till mig.
 
Det är inget jag tar förgivet. Tomaterna gav jag till Michaela.
 
 
 
Vi har som regel att man ska när spelet är slut ha minst två paket. Har någon mindre så får den med flest skänka. De senaste två gångerna så hade jag slutat med enbart ett paket så jag började med att mer eller mindre hota att inte vara med nästa gång om de skedde igen. Typ. Men mest bad jag de vara snälla.
 
I slutet är det inte det lättaste att ha koll på vem som har vad. Men jag slutade med två paket så jag var nöjd.
 
 
Jag fick en ljuslykta och två muggar. Bild kommer senare.
 
Vi drack givetvis massor med vin och sedan blev det kaffe och glass.
 
 
 
Jag hade givetvis julklänningen och mina horn på mig. Efter att ha druckit mängder med vin så kände jag mig något utorkad när jag skulle sova men jag orkade inte lämna sängen och dricka vatten.
 
Så jag var inte förvånad när jag jag vaknade med svag huvudvärk. Men jag blev mer förvånad när jag vaknade klockan 8 efter att bara ha sovit 4 timmar.Men jag blev ännu mer förvånad när huvudet på en sekund helt plösligt började göra jätte ont.
 
Jag kände någon sekund att något måste vara fel och jag övervägde att det kunde ha varit en stroke. Men eftersom jag kände mig liksidig så släppte jag det och tog en värktalbett och sedan kändes det som innan. Dvs svag men knapp huvudvärk.
 
Men sedan gick jag till mamma och efter att ha varit där en stund så började jag titta på tv och genast upptäckte jag att något inte var som det var. Jag kunde inte läsa texten! (även om någon del av mig måste ha kunnat det eftersom jag förstod den). Den var suddig på något sätt. Men annars såg jag bra men jag beslysningen ifrån granen såg skum ut i ögonvrån. 
 
Det vill säga lite tyst migrän med aura/ögonmigrän.  Jag har haft det en gång tidigare när jag var 16 år men den gången så var det mycket värre och jag mådde sjukt illa så igår var jag rädd för att jag skulle må illa men jag klarade mig. Att bakfylla kan bli värre med åldern har jag hört men det här kändes sjukt onödigt. Så mycket vin drack jag faktiskt inte. Men alkohol, sömnbrist samt Jenny påverkade. Jenny dök upp idag. Varför jag nämner min syster? Det gör jag inte. Jenny är namnet på denna omgångens mens. Varför jag döpt min mens efter jenny är för de kan vara lika djävliga eller för att Jenny  (min syster, inte mensen) själv föreslog det. 
 
 
Mina vinster ifrån paketspelet. Troligen kommer kopparna flytta hem till Jenny (min syster, inte mensen) för hon ville ha dem och jag äger redan många. Kan dricka ur dem hos henne.