Bloggse krånglar så det blir inte längre än så här

Veckans upptäckt: Att det går att hoppa ifrån bryggan och överleva! Dock inte dopp ett utan nummer tre när man känt på vattnet och överlevt. 

Veckans läskiga: Kvällen då det var blodmåne så gick jag hem rätt sent och jag övervägde att ta en omväg hem för att jag såg någon som ev kunde vara zombie. Men det var bara en man som fotograferade månen. 

Veckans drickbara: Har haft ett stort dryck test då jag testat massor med drickor ifrån testagram. Kommer ett blogginlägg om det. Men jag rekomenderar INTE att dricka 11 olika sorters drickor på kort tid. 
 
Veckans lärdom: Om man ska testa om lime gör öl drickbart så bör man inte hälla i hur mycket lime på en gång utan lite i taget och provsmaka.

Veckans kreativa: Jobbat med fotobok för 2016. Den har tagit sjukt lång tid att göra och det är rena pusslet att få ihop alla bilder. Sedan har jag målat en kvinna. 
 
 
Veckans fundering: Det sägs att fyrklöver ger tur.. Men hur vet vi att det är så? Jag ser aldrig någon fyrklöver och jag börjar fundera på om det är vanliga treklöver som ger tur istället? De finns överallt men vi tror inte på dem. Det borde inte vara så svårt att få tur?
 
Veckans ogilla: Slutet av nyaste säsongen av Jane the virgin. Jag tror det kommer bli jobbigt och trist. Jag var inte nöjd innan det avsnittet heller. Vill att Rafael och petra ska vara ett par kan jag säga utan att spoilera. 

Veckans tinderkille: På tinder så står det ens namn. Såg nyss en kille som hette Banan. Jag svepte inte höger (gilla).
 
Veckans spänning: Läsa om alla upprörda män som inte får grilla. Jag håller med om grillförbud suger men nu är det så här. Världen är sjukt otäck nu med alla bränder.
 
Veckans bild: