Testagram, Lancome och kylmattan

Lite nya saker som kommit in i mitt liv det senaste. Vi börjar med Testagram.
 
 
Denna månaden hade verkligen en superbox.
 
¤ Friggs - Chiafrö & havsalt. Majskakor i portionspåse. Vi har tidigare fått en fullstor förpackning så det kändes lite snålt. Men samtidigt så älskar jag de majskakorna. De är föresten uppätna på bilden. Jag sparade en tom påse för att fota..
¤ Belvita choklad hasselnöt. Kanske provat dessa förut men de är iallafall super goda men samtidigt lite matiga.
¤ Nygårda fruktsoda. Jag är ingen kolsyra person så jag har inte smakat än. Men bra produkt att få.
¤ Noadricka. Ej smakat än.
¤ Pandy karamell och havsalt. Lite socker och mycket protion. Smakar lite märkligt men rätt gott när man vant sig. Perfekt om man är sötsugen men inte vill över äta. Denna räcker ett tag. 
¤ Naturdiet shake. Choklad och kokos. Denna var jätte god. Numera får man till testagram välja att få en extra produkt. Av de tre man fick välja mellan så var denna mest intressant.
¤ Naturdiet bar hallon. Jag fixar inte hallonen. Utan dem så hade den varit god. Tydligen kunde man få hallon eller karamell. Så jag fick helt klart fel smak. 
¤ Haribo starmix. Denna har jag gett bort till min syster.  Den hade säkert varit god men jag är ingen godisperson förutom choklad. 
¤ Berocca sport. Energi pulver. Ej testat än men det ser jag fram emot.
 
 
Samma dag så fick jag ett packet ifrån eleven med Lancomeprodukter. Jag är SÅÅÅ lättlurad. Fick ett mail om en kod på 20% på lancome. Så jag tänke passa på att köpa min favoritmascara som jag inte behöver köpa än på 2-3 månader. Sedan var det att man köpte två produkter så fick man en present.
 
Jag ville ha ett lancomeläppstift men tyckte de var för dyra så jag köpte en till mascara. En blå. Älskar den! Trodde aldrig att jag skulle älska en blå så mycket. Vad presenten innehöll har jag inte tagit reda på än. En annan mascara, en parfym och något mer.
 
 
Sist men inte minst. Klaras kylmatta som jag redan berättat att JAG älskar. Troligen mer än Klara.