Konst, hästar och den där dumma hatthyllan.

Jag har precis roat mig med att ändra "om mig" texten som syns på bloggens startsida (iallafall om man läser på datorn) då jag inte längre är några år under 30 samt att katt antalet har ökat.
 
Vad har hänt sedan senast?
 
Draken har blivit färdig. Jag älskar henne verkligen även om hon var sådär att måla.
 
 
Något som har varit roligare att måla är denna dam. Jag lyssnade på podcast om drottning Elizabeth medan man målade henne.
 
 
Sedan har min systerson gjort sin ryttar debut och Mikaelas barn har fått lite ponny ridning på snälla Magna.
 
 
 
 
Dagen efter så fick jag träffa systersonen igen och fick den stora äran att vara barnvakt en stund. Jag kan säga att han är extremt snabb när jag ska krypa fram till hundarna.
 
 
Kattunge har hållt på med projekt "försöka komma upp till  hatthyllan" . På bilden ser vi henne (inte) klättra. Den med extremt bra syn kan se henne under strecket på tröjan men det är mest lite vitt som syns. Efter jag tog denna bild så ramlade den rosa tröjan ner på golvet.
 
 
Men efter måna om och men så lyckades hon ÄNTLIGEN komma upp på hatthyllan. Vad hemligheten var? Jo att hennes människa skulle vilja ha en bild till bloggen så människan hjälpte henne upp.
 
 
Jag har egentligen lite till att prata om MEN det här var alla bilder som fanns på datorn så jag åter kommer. Men innan jag slutar så vill jag prata mer om hatthyllan.
 
 
Stora syster katt hon flyger typ upp. Eller rättare sagt hon hoppar och tar stöd på jackan för att sedan dra sig upp på något sätt. Medan kattungen försökt klättra för att sedan begripa hur hon ska ta sig upp sista biten.
 
MEN storasyster katt har visat att det går att klättra upp till hatthyllan men då måste man ta sig upp genom att klättra på sidan och det har inte kattungen förstått än utan hon klättrar mer i mitten.