Två icke sanndrömmar

Några dagar innan förra hunden Ella avlivades så tuppade hon av. 
 
Det är viktig info nu när jag ska berätta vad jag drömde i natt. Jag drömde att Klara helt plötsligt fått ett sådan anfall. Som med Ella så berodde det på hjärtat och vetrinären rådde att avliva (med tanke på att hon i skrivande stund inte har hjärtfel så måste det ha gått riktigt fort!)
 
Jag var givetvis förkrossad men det sjuka var att jag funderade vad jag skulle skriva till Rallylydnaden (på tal om det jag skrev igår, att jag tränade det mest för klaras skull). Jag övervägde att skriva att Klara skulle avlivas så jag kommer inte nästa gång men kanske gången efter med en annan hund (!) (med annan hund så menar jag Lucia eller kanske till och med morfars hund Ronja). I sorg så är hjärnan inte riktigt klok.
 
 
 
Nästa dröm var lite mer trevlig. 
 
Jag hade skaffat en hund till. En till Klara hund (dvs samma färg och ras). Hon hette Svea.  Men det märkliga var att när jag fick hem Svea så hade jag lånat ut Klara till några främlingar några dagar (!). Tydligen så kunde man få pengar genom att låna ut hundar till folk.
 
Dagen då Klara skulle komma hem så hade jag ångest över att jag inte visste något om de som hade lånat henne. Jag hade inget mobilnummer eller något. Det enda jag hade var några mail vi skickat till varandra men de mailen hade jag svårt att hitta. Jenny satt med mig vid datorn medan jag letade i mailen men jag kunde inte söka igenom mailen helt för det började dyka upp dickpicks som jag fått av killar. De ville jag inte att Jenny skulle se.
 
 
Klara kom hem och mådde hur bra som helst.