Alkohol, pool och jourhavandepräst

Vad jag gjort under min blogg paus enligt mina mobilbilder.
 
Jag har köpt två nya sexleksaker. En lelo och en womanizer. Den sistnämnda älskade jag i början. Det var kärlek vid första användningen men sedan gled vi ifrån varandra. Lelon tyckte jag var svår att lära känna men numera är den favoriten.
 
 
3 Juli så var jag och systrarna i ullared. Jag behövde ny resväska som katterna älskade. Jag åt sojaspett och de var super goda. När man vant sig vid smaken så smakade de nästan som köttbullar. Jag bytte vitlökssåsen till bea.
 
 
7 Juli. Jag gifte bort min soulmate. Jag var nära att börja gråta fyra gånger (egentligen förtjänar bröllopet ett eget inlägg men men). Först när jag kom till vigselplatsen och insåg att hon skulle gifta sig, sen när jag såg dem, sedan när hon höll tal och sen när de dansade vals. Så mycket kärlek.
 
Hallontårtan som mest skulle smaka bär smakade visst hallon men var ändå god.
 
 
9 juli. Jag var med morfar i göteborg medan han skulle operera ögonen. Medan han plågades så var jag på konstmuseumet.  Jag borde få medalj som lyckades ta honom till tåget utan att han ramlade en enda gång. Jag är bättre än en blindhund.
 
 
Pepsi hjälpte mig att fota mina inköp ifrån ullared, jag badade, Klara solade och jag hittade Pepsi sovandes i handfatet.
 
 
14 Juli. Poolparty. Jag har blivit riktigt bra på att blanda tequila sunrise. I ett stort glas så tar man strax under en halv dl tequila. Full sedan på med apelsinjuice. Häll sedan på grenadin tills du tycker att det ser bra ut. Glöm inte isen!
 
 
Våfflor med grädde, jordgubbar och nutella kan vara det godaste som finns. Det var sista måltiden innan jag upptäckte hur ont det kan göra att vara kvinna. Jag var en sväng i ridhuset när de hade tävling (det enda jag gjorde där var att ta en selfie med rosetten), sedan hängde jag i solsängen (vem är jag?) och Sonja hängde i hålet i klösträdet.
 
 
Ordningen återställd och jag badade. Sedan såg jag mängder med igelkottar.
 
 
3 Augusti. Vin och marsvinsbebisar hos Catharina. Fotade väldigt dåligt den kvällen.
 
 
Jag har chattat med jourhavandepräst. Det hjälpte faktiskt och kändes som att skriva med en levande lyckokaka.
 
Googla jourhavandepräst. Chatten är öppen mellan söndag till torsdag kl 20-00. Man kan även maila eller ringa. Nackdelen med att ringa är att man då måste ringa 112.
 
 
Sedan har jag hängt med djuren. Såklart.
 
Sedan hade min mobil tagit en skum bild på bokstäverna S och A. Jag kunde inte komma på vart de bokstäverna hade kunnat komma ifrån. Men smarta Anna kände igen dem (!) ifrån visa kortet och det stämde.
 
 
Sedan har jag målat några gånger. Fortfarande ej klar.
 
 
 
Det här var tydligen allt.