Ibland var det inte bättre förr

Just nu (inte i skrivande stund dock) så tittar jag om Beverly hills. Tidigare hade jag sett många avsnitten på tv samt alla avsnitt 2012. Trots det så är det mycket i serien som jag totalt glömt bort.
 
 
Det har varit flera karaktärer som jag inte minns alls att de existrerat (sådana som varit med i typ en säsong som kärleks intresse till någon av huvudrollerna).
 
Men en sak jag lade märke till 2012 var att ALLA män (som är huvudpersoner) någon gång varit otrogen. (Oskulden Scott eller vad han nu heter om bara var med i en säsong var dock ett undantag.
 
 
 
 
"Det kallas en svaghet i den maniliga tekniken. Vissa killar kan inte vara trogna".
 
Med det citatet och det faktum att alla killar varit otrogna (killen på bilden är det några månader senare) visar vilken syn manusförfattarna har på män och trohet. Jag hade köpt att människor hade svårt att vara monogama. Men att just kilar har svårt att vara det säger jag emot.
 
Bilderna i det här inlägget är ifrån säsong 8 som spelades in 97/98. Nu kommer vi till en händelse som gör mig riktigt RIKTIGT irreterad.
 
 
"Vi är offer båda två"
 
Nej du är faktiskt inte ett offer. Jag kanske ska dra hela bakgrunds historian. Killen på bildens bror drogar en tjej med en våldtäcksdrog. Men broderns  får ett samtal under tiden så går killen på bilden iväg med tjejen (som han inte vet är drogad) och har sex med henne.
 
Dagen efter så upptäcker hon att hon blivit drogad och våldtagen så hon anmläler killen på bilden. Hon misstros. Senare kommer de på att det var brodern som drogat henne. Men INGEN ger killen på bilden någon skuld efter de fått reda på att brodern drogat henne.
 
Han var väldigt full den kvällen och arg på sin flickvän (även hon förlät honom). Den våldtagna tjejen hade haft sex med killen tidigare den säsongen. Samtycket han trodde sig få var att hon drog ner honom i soffan (hon ramlade och behövde stödja sig) och att hon log efter han kysst henne (pågrund av drogen)
 
Sedan fick man inte se själva sexscenen så jag vet inte hur mycket mer samtyckte hon gav pågrund av drogen men det man fick se så var hon riktigt borta. Men jag begriper ändå inte hur han kunde ha sex med henne även om han var jätte full. Så NEJ han är inget offer. Han drogade henne inte men han borde ha haft vett att inte ha sex med henne.
 
 
Som sagt serien är över 10 år gammal och hade manuset skrivits idag så hade han inte fortsatt vara bra kille efter det här.