Halsont bör endast ske med blåa läppar

En kort notis ang gårdagens inlägg. Jag har medvetet valt att inte berätta för Sabina 2008 om att Sabina 2018 bröt armen. Hade jag kunnat skriva till henne så hade jag skrivit att det inte är otäckt att operera sig men mer info än så förtjänar hon inte.
 
 
Nu tillbaka till 2019. Senast vi hördes så pågick stora tvbråket (som nu lugnat sig) och jag hade precis kommit hem ifrån Göteborg. Så här har mitt liv sett ut sedan dess (enligt bilderna)
 
 
Förra ondagen var jag i staden. Medan jag väntade på bussen hem så jagade jag pokemon och semlor. Det sistnämda var mer lätt fångade. En okänd kväll så låg jag på mage i sängen när någon slog mig med tassen och tvingade mig att släppa fram henne så hon kunde lägga sig i mina armar. Sedan har jag även upptäckt att gosedjur gör sina behov i kattlådan. Jag har alltid undrat vart godedjuren bajsar.
 
 
Jenny rider på ridskolan på fredagar och under tiden så spenderar Tim tid hos mina föräldrar. Såå lyxigt att få träffa honom varje fredag. 
 
I göteborg så smittades jag av Jenny och Tim så jag började få ont i halsen i helgen. Det ÄR roligare att ha ont i halsen om man har blåa läppar (köpte läppstiftet i gbg). I mobilen så hittade jag en smygbild där jag pillade i näsan! Den har mobilen tagit av sig själv utan mitt samtycke medan jag höll den. Snyggaste smygbilden på mig någonsin.
 
Lucia kräver ingen förklaring förutom att hon är söt. En kväll i soffan så låg kattunge Pepsi på mig när stora syster Sonja ville vara med. Tydligen så passar det ibland att ligga brevid den lilla odågan.
 
 
På söndagen så var det 1 års kalas för Tim. Det bjöds på tårta och kakor. Mamma och min moster tyckte tydligen att mormor hade fina knappar på sin tröja. 
 
Sjuk och hängig så myste jag med Tims elefant i soffan. Bodyn Tim har på sig fick han av mig i julklapp. Insåg precis att jag glömt att blogga om mina rim! Det kommer förhoppningsvis.
 
 
I veckan blev jag kidnappad. Ponnymätning i axvall med T. Jag tror det var första gången vi ömgick ensamma om man bortser att det var barn med. Jag är i chock! Jag trodde hon var tidsoptimist men hon kom till stallet 20 min innan vi skulle lasta! Så jag fick skynda mig att göra sista stallsysslorna.
 
På bilden ser vi Amanda som mätte 97,7 cm eller något. Sedan ser vi Baloo och hans nya hagbo snusmumrik (som mättes 126,8). Jag tog in de två ponnyerna som skulle mätas. Amanda som går med tre andra shettisar var givetvis längst bort i hagen och jag fick klappa alla tre innan jag kom fram till henne.
 
En dag när jag kom in till toaletten så var handfatet upptaget. Tack och lov så låg hon kvar medans jag gick och hämtade kameran. De sista bilderna på mig och Sonja är tagna i morse medan vi väntade på att Klara (hunden) skulle vakna. Hon var nog rätt nöjd med ensamtid med människan (mig)