Mamma är bättre än max, frappe och kinamat

Nu bloggar jag i helt ordning. 
 
Vid den trevliga saken som jag inte ska blogga om idag så sade jag att det är tur att man har instragram och liknande för det här känns som en sommar som man inte kommer minnas om några år just för att det hänt tuffa saker och att man under stress har sämre minne. Det var innan Baloo och idag insåg jag att den hemska Baloo kvällen inte skedde på fredag som jag skrev i det inlägget utan på lördagen (som jag nu skrivit i det inlägget).
 
 
Men nu till den jätte bra saken. Jag tänker inte låta er vänta tills slutet av inlägget utan jag avslöjar det nu. Mamma har blivit utsläppt ifrån sjukhuset!  Hon kom hem igår, tidigare under dagen så hade hon skrivit att hon troligen kommer hem "imorgon".Men hon blev släppt en dag för tidigt eller så rymde hon, oklart vilket.
 
Hon var pigg och glad å verkade må bättre än någonsin. Iallafall psykiskt men fysiskt verkar hon må rätt bra också. Så stor skillnad på henne nu och när hon åkte in. Det är så skönt att hon är sig själv igen. Det firades med kinamat.
 
 
Vi spolar tillbaka tiden lite. Nu ska vi prata om söndag. Då jag, min styvfar och mormor åkte till sjukhuset och hälsade på mamma.
 
Väl vid sjukhuset så gick jag å köpte Frappe (inte därför jag följde med), Mormor paxade bänk utomhus och min styvfar gick för att hämta mamma.
 
 
Det var så underbart att se henne igen efter att inte ha träffat henne på över en vecka. Samt underbart att se henne igen efter oprationen.
 
Hon var sååå glad över att äntligen få komma ut. Hon hade knappt varit ute på en vecka. Hon var pigg, glad och pratade på precis som hon kan göra när hon inte pratat med någon vettig på länge. 
 
Hon fick medaljen jag hade köpt till henne, hon tyckte som jag att hon förtjänade den.
 
 
Det är rätt intressant.. Mamma har varit på sjukhus i två veckor samt en vecka då hon mest låg inne i soffan och hade ont. Dvs tre veckors inne liggande men ändå så är hon MYCKET brunare än mig. 

Efter två timmar som gick jätte fort så började hon bli lite trött, samt att det var dags för hennes fika.  Så vi vinkade adjö och åkte hem.
 
Jag lyckades tjata till mig max. Jag testade deras veganska lyxshake. Det bästa med den var att se hur en förvirrad anställd såg förvirrad ut när han skulle tillverka den, såg ut som det var första gången för honom. Hur smakade den? Jo den smakade helt okej. Inte lika god som orginalet samt att den inte hade någon grädde, det är ju halva grejen med lyxshake. Men hade jag druckit den någon annanstans där jag inte var bortskämd med vanlig lyxskake så hade jag troligen älskat den.  Den slår Mc donalds milkshake, som jag tycker är rätt trist.
 
 
BTW så är jag bitter efter att ha läst rubriker om att halloumi är mer miljö farligt än kött. Låt en kvinna få äta sina halloumiburgare!