Barnpassning och vegetariskt hamburgare

Jag har redan skrivit om fjärde dagen (och tredje morgonen) så nu kommer vi till sista dagen, dvs hemfärden.
 
Men först vill jag nämna en detalj som jag glömde i shoppning inlägget. När jag passade Tim kan han ev. ha råkat springa in i en glasruta. Hm har skyltdockor bakom en glasvägg. Jag trodde han skulle springa fram dit och slå i glasrutan. Jag vet inte vem av oss som blev mest chockad när han inte gjorde som jag trodde. Hade Ida varit med så hade hon skrattat än. 
 
 
Eftersom morfar var trodde det skulle ta dubbelt så lång tid till båten så var vi där i god tid (han skyllde på att han var rädd för mycket trafik). Vi var där som andra personbilen, den första var min syster som var tidig bara för att hon visste att vi var tidiga.
 
 
 
Jag fick åka ombord på båten med Jenny och Tim eftersom Jonathan hade åkt hem på söndagen och Jenny ville att någon skulle hålla i Tim.
 
 
På båten fick jag vid flera tillfällen passa Tim medan min syster "kissade" (samt sprang in i shoppen).
 
Tidigare hade vi diskuterat skötrum. På damerans finns ett skötbord. Herrarna i sällskapet var osäkra om det fanns ett på herrarnas. Men jag kan intyga att det inte fanns något på herrarna. För Tim sprang in på herrarnas så jag hade inget val än att springa efter. Tack och lov så verkade toaletten tom och vi kom aldrig så långt som till pissoarerna (som morfar påstod fanns)
 
När Tim blir arg så kastar han huvudet bakåt. Jag kan säga att det gör ONT att få hans betong skalle på munnen.  Sedan hamnade jag och Tim i lekrummet av någon märklig anledning. Det var jobbigare att passa honom i lekrummet än lös på båten. För i lekrummet fanns det.. håll i er... BARN! Massor med barn som Tim gick fram till och sökte kontakt.
 
Att vara rädd om främlingars barn var jag inte redo för så jag bar ut honom.
 
 
Vad jag inte skrivit om är allt jag köpte på båten. Jag storhandlade och det kommer i ett eget inlägg OM jag orkar fota allt.
 
Sedan spelade jag enarmad bandit. Jag vann 100 kr som jag spelade upp för. De pengarna tog ALDRIG slut. Det var små vinster hela tiden. Jag var helt slut efteråt.
 
 
Sedan hämtade Jenny vagnen i bilen medans jag passade Tim som inte slog en enda främling med en ballong han höll i handen.
 
Sedan gick vi upp på soldäck.
 
 
Sedan behövde Jenny kissa för tredje gången så hon dumpade mig och Tim. Övergivna som vi var så promenderade vi på däck. Runt runt och runt. Min systerson är ett geni, jag frågade honom om han ville gå åt vänster eller höger. Han visade höger så vi gick åt höger.
 
Strax efter somnade han!! Det var första gången jag fått honom att somna! Då satte jag mig vid en bänk i solen.
 
 
Sedan kissade jag för andra gången och sedan var vi framme i sverige.
 
 
På vägen hem så stannade vi på max. Jag beställde det vanliga som ni ser på bilden där under.
 
Mormor och morfar är inte så rutinerade max ätare så de bad kusinen trycka i en burgare åt dem. Jag såg att kusinen råkade trycka i "plant beef" (den vegetariska hamburgaren som ska smaka och se ut som kött, men som inte gör det enligt Jenny som smakat). Men eftersom jag var nyfiken så sa jag inget.
 
Det var sjukt nervöst! Tänk om de tyckte hamburgaren var äcklig? Att de skällde på mig var en sak men jag ville inte att de skulle bli osams med max. Min morföräldrar var sega och lät mig pinas då de åt upp all pommes innan de började med hamburgaren.
 
Morfar var först ut på hamburgaren. Jag frågade om den var god och det tyckte han. Jag frågade om den var godare än de brända hamburgarna i Danmark och det tyckte han. Så han var nöjd. Sedan var det mormors tur hon fick samma frågor och tyckte också den var god. Hon frågade bara något om "danmark hade rena nötköttburgare" men det svarade jag inte på.
 
 
När jag sedan avsöljade att de ätit vegetariskt så skrattade de båda och höll fast vid att hamburgaren var god.
 
Tillslut var vi hemma!