Hoppa var roligast enligt Klara

I onsdags var det rally träning med Klara igen.
 
Jag har skrivit att hon känts seg det senaste (troligen pågrund av att hon slutat löpa) men det har gått över för hon var pigg och glad. Jag hade byggt en bana som jag ritat och av någon märklig anledning så tyckte jag att det var en bra ide att ha hindret typ i mitten.
 
Klara ville ju hoppa, hoppa, hoppa! Första gången vi gick banan så tog hon sats mot hindret fyra gånger innan det var dags (men eftersom jag höll i kopplet och vi var för långt borta så blev det inget med det). Men det är posetivt att hon är glad.
 
 
Ska vi ta lite kommentarer och bilder ifrån när jag gick banan? Mamma filmade en runda (typ den som gick sämst)
 
Jag började banan med högerfattning (dvs att hon skulle gå på fel sida)
 
123: Vi ska gå 1 steg, sitt, 2 steg, sitt, 3 steg, sitt. Förutom att hon spanade på hindret hela tiden (som vi passerade) så gick det okej.  Hon satte sig rätt långt ifrån mig (pågrund av upptagen att kolla på hindret) (se bild)
 
 
130: Sitt, stå. Inga problem.
125: Ligg. Gick nog okej.
108: 270 graders sväng till vänster. Den gjorde hon förskräckligt bra. Typ här började jag glömma att jag hade Klara på fel sida. Det innebär nog att vi börjar bli bra på högerfattning.
112: Sitt framför, vänster ingång , framåt. Hon skulle sitta framför mig och sedan gå tillbaka till min vänstersida. Sällan några problem med denna.
 
 
103:  En simpel höger sväng.
110: 360 vänster. Gick också ovanligt bra förutom en gång (gick nog banan 5 gånger).
113: Sitt framför, höger ingång, sitt. Som det låter men hon ska gå bakom mig för att komma till min vänstra sida. Det klara är bäst på förutom en gång då hon var disträ. Troligen pågrund av en annan hund (tror den gången är med på film)
 
btw. Det är mammas finger vi ser på bilderna. Fint va?
 
122: Dubbel slalom. Det var evighet sedan vi körde dubbelt. Det gjorde hon också bättre än väntat även om hon rullade sig mitt i en gång och skällde på en annan hund någon gång.
207: Sitt, ett steg till höger, sitt. Denna skylten var riktigt rolig. Med risk att låta tjatig, hon gjorde det fin fint.
 
 
302: Sitt, sväng höger, sitt. Denna skylten ser hur lätt ut som helst men hon var lite seg att resa på sig för att sedan sätta sig igen efter att hon vänt. Hon gjorde den perfekt någon/några gånger.
 
210: Sitt, ligg, sitt. Det är en skylt hon kan men denna gången luktade gräset gott så det gick inte så bra 3 av gångerna.
 
107: 270 graders sväng till höger. Inga problem.
 
203: Här kom äntligen hindret. Hon laddade så fort hon kunde och jag fick göra ett försök att springa för att hinna med (vill inte bromsa henne precis framför hindret). Bifogar bild.
 
 
314:  Stå framför, höger ingång fram. Det gjorde vi också super bra. ALLA GÅNGER!
 
Troligen gjorde vi flera misstag som jag förträngt.