Nyår 2020

Jag tänkte att vi kunde prata om min nyår.  Eh, det är nyår nu kanske någon tänker. Men skit samma. 
 
Jag gick upp och efter en stund så gick jag ut med djuret. Sedan var det dags att duscha så håret skulle hinna torka innan 2021.
 
10:48
Eftersom det är nyår så får man dricka bubbel till frukost. 
 
 
11:38 så hade jag sminkar mig. Det kommer vara grönt på mina läppar som välkomnar 202..eh... jag och en vän har bestämt att vi skippar 2021, vi vill inte riskera att få ett dåligt år så vi fortsätter på 2020.
 
 
 
13:53 så var jag klar med anledning till varför jag duschade. 
 
 
14:05 började nästa dilemma.  Hur vid jag skulle klä på mig eller ej.  Naken (trosor) i morgonrock kändes bra.  Men till kvällens ära hade jag köpt en guldig body.  Har kjol också men som inte är med på bild. 
 
 
 
 
Seriöst.. det tog tydligen 3 timmar att göra sig i ordning (vin drickande och självtorkande hår är inräknat) . Så det är inte konstigt att jag är orimligt snygg. Fast jag är snygg även på första bilden. 
 
14:20 så tog jag min öppnade vinflaska och gick till mamma. 
 
 
17:54 så blev det finmiddag med mina föräldrar.  Så här få personer har vi aldrig varit.  Var meningen att Jenny med familj skulle komma men Tim hade.... något man inte ska skriva innan man visar en matbild.
 
 
 
 
 
19:15 så sitter jag i soffan bredvid mamma och bloggar.  Jag är egentligen människa men jag har vänt på dygnet.  Den senaste veckan så har jag somnat innan 22:00 så jag begriper inte hur jag ska orka vara vaken i typ 6 timmar till (kan inte gå hem för tidigt efter tolvslaget pågrund av raketer och hund)
 
 
 
Någon gång under kvällen så blir det kladdkaka och saffrankladdkaka  som jag bakade igår tillsammans med Tim.