Full snögubbe och en utskällning

Hej!!
 
Ska vi ta en genomgång om dagen? Jag vaknade och tittade ut genom fönstret. Det var fortfarande vinter. Man vet ju aldrig vilken årstid det är ute om man inte tittar ut. Men till min förskräckelse så upptäckte jag att snögubben mina grannar hade bygt dagen innan hade vält! 
 
Mina vänner spekulerade om att snögubben under natten hade blivit full. Jag tycker det lät som en rimlig förklarning.
 
 
Sedan var det dags för mig att gå ut. Ännu en förskärcklig upptäckt. Min snöängel ifrån dagen innan var nästan helt förvunnen!!
 
SÅÅÅÅ ELAKT!!
 
 
Sedan angerade jag i team barnvakt.
 
Jag fick en utskällning av två åringen när 5 månaderns gnällde/nästan skrek. Han har helt rätt. Så illa kan man inte behandla hans lilla syster.  Thea hade även med sin gåstol. Det är imponerande hur snabbt hon kan röra sig i den. Men hon roades inte av den så länge. Hon rullade fram till mig och sträckte upp armarna.
 
Jag tycker det är fint att hon kände såpass förtroende för mig att hon hellre ville vara hos mig än vara självständig. Jag var den enda vuxna i närheten så hon hade inte så mycket annat val än at välja mig. Men ändå!
 
 
Dagens avslutades med en ny snöängel. Så fortsättning följer.
 
 
Hundarna har även idag varit hos vetrinären men det var jag inte med på. Jag vilade inför barnpasset. Hundarna vägdes och fick var sin spruta.
 
Lucia är lättare än Thea och Klara är något tyngre. Mest information som roar Jenny. Det skiljer exakt 1 kg mellan hundarna. 
 
Klara vägde 8,9 kg och Lucia vägde... äh det får ni faktiskt räkna ut själva som en mattegåta med infon raden ovan. Vad Thea vägde minns jag inte men hon var lättare än Klara.