Traktor i grus och apa som jag ej mata

För en vecka sedan så åkte jag och kameran på äventyr. Allt började med att min syster inte litar på mig ett dugg. Kvällen innan så hade min syster skrivit till mig och frågat om jag kunde ta med Tips keps.
 
Jag bad henne att fråga mig den aktuella dagen. Vilket hon gjorde. Men så fort jag kom in i mammas hus så säger vår mamma "jag la Tims keps där" och pekar. Sedan övervakade mamma mig enda tills jag lämnade huset. 
 
 
 
Sedan bar det iväg till Borås djurpark med Jenny med familj.  Jag har inte varit där på 100 år. Först fick man gå igenom en lååååång tunnel uppe i lyften för att komma till savannen. Nu slapp man alltså gå upp för den hemska backen.
 
Rutinerade människor menar på att man förr i tiden skulle ta savannen sist för att slippa den backen. Men jag säger. Det kan man ju inte göra! Savannen är bäst! Det vill man se först.
 
 
Jag älskar Giraffer men jag hittade bara två i en trist hage. Tydligen tror personalen att giraffer är elefanter.
 
Enligt opålitlig källa så är det meningen att girafferna ska gå på savannen men att de är rädda för elefanthuset eller något. Så de behöver vänja sig.
 
 
Sedan hamnade vi hos aporna som fick mat.
 
Jag känner mig inte helt bekväm med att fota apor. Det känns som jag stör deras integritet men jag tog några bilder ändå.
 
Jag älskar att "mata ej" syns i bakgrunden.
 
 
Sedan var det dags för fika! Min systers sambo hade gjort stora smörgåsar med hemmagjord kycklingröra med curry. Så god och jag blev sååå mätt.
 
Sedan tog jag en bild på en tom aphage och skickade till ett nätragg/vän som bor utanför borås. Jag och den killen har setts en gång en snabbis (OBS! ej på en snabbis) och har haft kontakt i sex år. 4 min senare så skickade han en bild med texten "Är du också på djurparken?".
 
Stalker.
 
 
Sedan gick vi vidare och då fick jag se snopp! Ej på killen (som är människa) utan på ett lejon.
 
 
Det var lagom många besökare så det var inga problem med att hålla en geopardlängds avstånd till främlingar. Förutom vid något tillfälle men där höll jag andan.
 
 
 
Bästa djuret på djurparken är nästan katten. Hen går verkligen omkring där som om hen ägde hela stället. Vilket hen troligen gjorde.
 
Då kan jag säga att ägaren spanade in min kameraväska nogrant. Hen letade säkert efter knark.
 
 
Påtal om getter. Jag har TJATAT på alla jag känner att de borde skaffa getter. Idag fick jag reda på att jag lyckats!
 
En av mina vuxna vänner som jag dricker vin med ibland har tingat getter. ÄNTLIGEN!!!
 
 
 
Det bästa med djurparksbesöket enligt tim var att köra leksakstraktor i gruset.
 
 
Sist men inte minst. 
 
Vi avslutade med att hälsa på dinosar! Det var ju anledning till varför vi åkte dit. Men eftersom mobilen låg i barnvagnen som inte ville titta på dinos så kunde jag inte ta en selfie med rexen. Det får alltså bli nästa gång.
 
 
Sedan åkte vi hem till Jenny och badade i deras pool. De har fått mina föräldrars gamla eftersom de köpt en ny. 
 
Så nu har alltså Jenny poolen som jag badade i samtidigt som Thea föddes.