Bästa första advent någonsin

De senaste 24 timmarna har varit mysiga. 
 
 
Igår kväll så satte jag äntligen fast ljusslingor i julstjärnorna jag gjorde förra året. Det blev så fint.  Vi får se om katterna låter dem vara ifred. 
 
 
Jag hade ställt klockan tidigt för att äta frukost med mormor och morfar.  Men efter att Klara väckt mig två gånger på kort tid i natt så beslöt jag mig för att gå dit till elva kaffet istället.  
 
Vid andra väckning när jag halvsovande gick för att hämta skällde hund så minns jag att jag undrade om min syster vill slå sina barn när de väcker henne.  Obs. Slår inte min hund. 
 
På morgonen så blev det smink.  Körde blått och glitter på ögonen.  På väg till mina morföräldrar så såg jag en domherre. Väl hos mormor så åt jag frukost och bjöd på blåbärskaffe. Det var riktigt gott. Mormor hade dock bara ett ljus i adventsljusstaken.
 
 
Mamma undrade om jag gått vilse när hon såg att jag varit där så jag vågade inget annat än att gå vidare till henne.  
 
(Obs! Ur corona perspektiv.  Jag vågar träffa mina morföräldrar pågrund av att jag inte träffar människor)
 
Påväg till mamma så sjöng jag "let it snow". Det hjälpte! För några timmar senare så började det snöa.  På min "33 saker innan 33" så står det att jag ska äta snö. Det gjorde jag, lär inte göra om.  Har bildbevis men visar inte idag 
 
 
Sedan var det en mysig vinterpromenad hem.  Jag gjorde en snöängel. Väl hemma så upptäckte jag att grannen satt upp julbelysning. 
 
 
Ville inte gå in