John Stamos och taxen Bella

Natten till igår så drömde jag om John Stamos. Jag var häxa och han var lärare. Hur vid han var god eller inte vet jag inte.  Men jag tror att han var god. 
 
 
Iallafall igår så var jag mellan två serier så jag gick in på Disney + för att välja en ny serie och där var han.  I en high school serie så får Stamos karaktär jobb som baskettränare på en flickskola. 
 
 
Det känns inte som en serie som jag vanligtvis hade tittat på men jag ville konsumerar John Stamos och det gjorde serien bra.  Hur vid serien är bra annars vet jag ej än. 
 
Efter att ha sett första avsnittet så ville jag genast se andra avsnittet men det fanns inte!! Tydligen är det en sådan dära dum serie där det kommer ett avsnitt i veckan! Vad tänker de med????
 
 
Bilden är inte på John utan på Bella.  Hon har idag varit på Tomas hunddagis. 
 
Lucia brukar nämligen vara på morfars hunddagis varannan vecka och Bella tycker att det är fuskigt att hon inte får hänga hemma hos Lucia, eftersom Lucia får hänga hemma hos henne. 
 
Iallafall Bella uppskattade att få vara hemma hos Lucias katter.  Katterna är rätt vana vid Bella och Bella är en klok tax och vet hur man agerar socialt.