Kexchoklad och coronatest

Det blev ganska exakt 48 timmar ensam i karantän.  
 
Jag och Tomas har likadana symptom och mammas hus är stort så vi kan vara under samma tak utan att vara nära.  Dessutom så hade han köpt kexchoklad så det antog jag var en muta.
 
Febern är bättre nu men nu är jag väldigt täppt i näsan och lite ont i halsen.  Kan ge en ordentlig sjukdom historisk en annan dag. 
 
Igår när jag var ute med klara så föreslog jag att mormor skulle halta ut på altanen så vi kunde vinka till varandra.  Jag trodde hon skulle säga nej, pågrund av att hon är halt.  Jag började nästan gråta när hon svarade ja.  Det var så underbart att få prata/träffa morfar och mormor.  De stod på altanen och jag på marken.  Kändes som Romeo och Julia 
 
 
Idag mutade inte Tomas mig med kexchoklad... istället tvingade han mig att komma för att göra corona test.  Jag började nästan gråta. 
 
 
Att tvinga en sjuk människa att göra de testerna är som att sparka någon som ligger ner.  Jag ville verkligen inte utsätta mig för testet. Men det gick bra.  Det var mindre traumatisk denna gången.  Testet är så vidrigt så att det känns komiskt.  Det måste vara en sadist som kommit på hals och nästest.
 
 
Jag planerar att vara frisk imorgon (vilket jag planerar de segaste dagarna men någon dag borde jag få rätt)