Kortslutning

Idag har jag och Jenny varit ute på äventyr och vid ett tillfälle så var vi oense.  
 
Ni får nu avgöra vem av oss som är dum i huvudet.  Vi börjar med att jag lägger in en bild. 
 
 
 
Efter att vi varit på ÖoB och när vi stod vid bilen på parkeringen så  frågade Jenny om jag skulle följa med in till dollarstore. Jo det ville jag. Sedan blev vi oense om hur vid vi skulle ta bilen till dollar eller ej. 
 
Bara det var olikt Jenny. Det är egentligen inte så långt men vi ska över en rätt trafikerad väg och ska man bära saker så är det långt.  Dessutom så är det  lätt att få parkering på dollarstore. Dessutom hade vi någon i bilen som vi inte ville lämna allt för lång tid. Så gå till dollar var en urusel idé.  Jag förstod inte Jenny öht.
 
Jenny sa att hon inte tänkte köra till dollarstore. Det kunde jag på ett sätt förstå eftersom hon flyttat bilen en gång på vår shoppingtur. Men hittills håller ni väl med om att Jenny är dum i huvudet?
 
Men sedan kom Jenny med det vinnande argumentet. Hon sa nämligen. 
 
"Men dollarstore ligger ju där" 
 
 
Jag vrider på huvudet och mycket riktigt så låg dollarstore precis framför mig. Jag missade en detalj i historien.  Efter att vi varit på Öob så tog vi bilen till Coop som ligger intill dollarstore. 
 
Efter att vi varit inne på coop så blev vi oense.  I mitt huvud så var vi på ÖoB parkeringen (troligen) och i Jennys huvud pågick verkligheten.  Jag vet inte riktigt vad som hände. Jag mådde inte helt bra mentalt idag (trött med brist på ork). Sedan vet jag inte om det är stress och att två affärer gav för mycket intryck (jag har ju knappt varit utanför hemmet i år, förutom hundpromenader ).
 
Det är synd att Jenny inte filmade mig när jag såg dollarstore.  Jag hade inte väntat mig att se affären och det kändes nästan som att vakna upp ur en dröm.  Skit märkligt.  
 
 
 
På bilden ser vi vad jag köpte till mamma inne på dollarstore. 
 
Förutom min kortslutning på parkeringen så har jag varit helt klar i huvudet.  Så jag tror inte det är någon sjukdom eller något. 
 
Jag får helt enkelt bli bättre på att koppla av.  Att göra ingenting är inte detsamma som koppla av.