Glossybox - oktober

Nu är det dags att prata om månadens glossybox. 
 
Med tanke på att jag var super nöjd förra månaden så hade jag rätt låga förväntar. September boxen så hade jag gärna köpt en identisk. 
 
Men även denna så var jag nöjd med. 
 
 
Got2be - hårspray 
Jag använder väldigt sällan hårspray.  Men det är alltid bra att få ibland så man har de få gånger man behöver.  Jag har testat denna lite snabbt men inte tillräckligt seriöst för att kunna utvärdera.  75 kr för 300 ml så snällt pris. 
 
Josephine cosmetics - liquid lipstick. 
Jag var sjuk när jag öppnade denna box.  När jag snabbt läste på förpackningen så stod det lip power men jag läste lip powder och kände mig väldigt nyfiken men undrade.  Men läpp puder kanske är nästa upptäckt?
 
 
Många (vissa) använder vanligt puder för att få vanligt läppstift att hålla länge. 
 
Tillbaka till läppstiftet.  Jag tror inte att jag gillar färgen.  I mitt tyckte så är färgen ganska neutral vilket jag inte avskyr men färgen är nog inte helt rätt för mig.  Men själva läppstiftet är bra.  Jag har inte studerat hållbarheten ordentligt.  Eftersom färgen är rätt neutral så har jag glömt av det.  Men den sitter väl rätt bra. 250 kr kostar den. Hade bara köpt om jag sett en spännande färg i butik men inte såpass nyfiken att jag hade beställt den. 
 
Hey honey - lermask.
Denna gjorde att jag hade velat beställa en till identisk box.  Jag älskar den. Enda nackdelen är att jag upplever den odryg men jag tycker även att den lägger sig mycket bättre på huden än motsvarande.  Många lermasker känns som de ligger på huden och sedan jobbar sig fast, de kan vara skit jobbiga att tvätta bort. 
 
Denna känns mer ett med huden och var om jag minns rätt, ganska lätt att tvätta bort.  Jag fick 30 ml och originalet är 50 ml och kostar 510 kr
 
Eyeko - flytande ögonskugga. 
Jag var som sagt sjuk när jag öppnade boxen.  Jag läste lip gloss istället för lid gloss. Eyeko upplever jag som mest känd för sina mascaror. Så att de hade läppprodukter tyckte jag lät spännande tills läste vad det verkligen var. 
 
Jag gillar egentligen inte flytande ögonskugga (eller läppglans) men jag hade öppet sinne och tackar aldrig nej till glitter. 
 
Jag tog ögonskuggsbas, vanlig ögonskugga och sedan applicerade jag denna med en platt ögonskuggborste. Man får vara väldigt försiktig så att man inte får för mycket produkt.  För då känns det på ögat tills det torkar. 
 
Resultatet blev bra och satt fint.  180 kr för 8 gram kostar originalet och den jag fick var  4ml.
 
Women secret - parfym 
Jag tycker faktiskt att ett parfym prov på 1,5 ml är snålt. Men med det sagt så går vi vidare. 
 
Denna parfymen luktade riktigt gott.  Den kostar 300 kr för 100 ml. Jag hade lätt köpt den om det inte vore för att jag har många parfym och för att namnet stör mig.  Women secret låret som en målgrupp för typ tonåringar. Så tramsigt.
 
Eller så är jag tramsig som tycker att det är tramsigt.  Men är du mognare än mig så kan jag verkligen rekommendera parfymen.  Den heter  Intimate.
 
Jag upprepar! Den luktar verkligen jätte gott. 
 
Cetaphil - ansiktskräm och allt i allo kräm. 
Alltså.  Jag har säkert fått minst 10 sådanhära genom åren.  Jag tycker att det här märket är dötrist att få. 
 
Snällt ändå att vi fick två små prover och inte en. Vilket även gör parfymprovet okej.  Även om vi fått ansiktskrämen i original för packning (119 kr för 50 ml) så hade jag varit missnöjd.  För jag tycker som sagt att märket är trist att få, det tyckte jag även första gången jag fick den. Jag tror att min motvilja beror på att loggan ser ut att tillhöra tandkräm.  Jag tycker generellt inte att utseendet har någon betydelse.  Men detta märke tycker jag är trist.  Jag tycker den är tristare än att få en vanlig nivea deo som inte är något speciellt alls. 
 
Mina känslor är inte rimliga.  Det är inget fel på produkterna. Jag brukar ge bort dem men nu har jag testat ansiktskrämen och den känns trevlig.  Kropp + ansikte kräm ( 149 kr för 500 ml) har jag inte testat än).
 
Jag hade lätt kunnat köpa alla produkter som finns ifrån det här märket men jag vill aldrig någonsin få dem i någon box igen!
 
 
 
Bonus bild på färgerna. 
 
 
 
Återkoppling!!
 
Först så tar vi septemberboxen.
 
Ögonskuggpaletten (steve lauranthar jag inte använt något mer sedan jag testade den.  Men jag har inte sminkat mig så många gånger och skulle jag det så finns det andra paletter jag hellre använder.  Men jag ska nog försöka använda den igen snart. 
 
 
Svamptvålen ( Daily concepts) finns det redan ett blogginlägg.  Men kortfattat.  Ointressant i duschen men bra sminkborst rengöring.
 
Nattkräm (Symbiosis) älskar jag fortfarande! Jag är halvslarvig med hudvård just nu men använder då och då. 
 
 
Gel kräm (bio oil) jag har ingen aning om vart denna är!  Om den är i badrummet eller om den är kvar i glossyboxen.  Även om det är en produkt jag inte är så nyfiken på så förtjänar den att användas .
 
Ansiksscrub (skin&co roma) med denna så var det verkligen kärlek vid första ögonkastet . Jag har använt denna ca en gång i veckan och jag tycker fortfarande om den även om förälskelsen har lagt sig. Men jag vill fortfarande spenderade resten av mitt liv med denna. 
 
Nu kommer månaden innan!
 
 
Body butter (tbs) använde jag häromdagen.  Nu är jag torr och den gjorde helt klart sitt jobb bra. Jag orkar inte fundera på formuleran just nu. 
 
Frans serum (grace&stella) har jag blivit dålig på att använda.  Jag var duktig i en månad och tror att det blev liten skillnad men det är svårt att avgöra 
 
Rouge (lotti) - använder de få gånger jag sminkar mig.  Gillar. 
Peeling (babor) - använder ibland 
Dagkräm (elmis) - slut! Uppskattad men mer vänskap än kärlek. 
 
Och månaden innan det (bättre system kommer väl i framtiden.  Annars kommer glossybox inläggen bli långa!)
 
Ögonkräm (feel free) använder och gillar den igen.  Jag var tvekam för någon månad sedan.  Vår relation går nog upp och ner.  Men vad man använder till avgör nog.  Gillar att ha den till nattkrämen och oktoberboxens dagkräm (orkar inte bläddra upp och se namn).
 
Body mist (Aurikah) jag gillade inte denna.  Jag gett den till min syster som glömt av att utvärdera den.  Men förhoppningsvis återkopplar hon innan årets slut.
 
 
Handspriten (marci handy) tar jag mest med ifall jag vill skriva om den i framtiden. 
 
Rengöringspadd (basic skin) och highlighterna ifrån paletten ifrån  (Bellapierre) är två produkter som jag verkligen älskar och som kommer finnas med i mitt liv länge. Bellapierre paletten är nog till och med den produkten jag gillar mest av alla i det här inlägget. 
 
 
 
Nu lämnar vi skönhetsprodukter. 
 
Jag avslutar med att säga att jag ätit säsongens två första semlor.  De var ifrån eko. Jag rekommenderar dem. Bra grädde och bra mandelmassa. Rätt bra bulle. 
 
4,5 poäng av 5