Jacklös och fika

Nattten till igår så vaknade jag, tog fram min mobil och skrev ner korta anteckningar om min dröm. Något som jag inte brukar göra och nu förstår jag varför. Följande skrev jag:
 
Två tre nätter Australien 
Morfar
 
Ystksf hem. 
 
Blommor säljs
 
 
Någon som vet vad ystksf är för något? Jag minns att jag inte orkade rätta till ordet, eftersom jag ändå skulle förstå vad som stod.  Vilket jag inte alls gjorde!  Tillslut efter en konversation om drömmen så lyckades jag lista ut att det skulle stå jetlag. Jag lyckades alltså bara skriva rätt på en bokstav 🙈
 
 
I söndags var jag och hundarna hos morfar.  Som vanligt så spelades det kort.  Det senaste så har morfar vunnit varje vecka. 
 
Vi spelar alltid sjuan. Morfar vann de tre första omgångarna. Jag och Richard hade båda rätt många minuspoäng och låg på delad andraplats. Där gav jag upp att vinna och tänkte mer på andraplatsen (jag kom sist gången innan). Men då vände det.  
 
Inför sista omgången så behövde morfar få 40 minus för att jag skulle komma på en delad förstaplats. Det var ingen omöjliga uppgift men det kändes inte troligt.  Men jag lyckades.  Morfar fick 45 minus och med minsta marginal så vann jag. 
 
 
 
 
 
 
Efter att ha kollat på bäst i test så gick jag och morfar ut. Denna gången så fotade jag trädet som morfar upprepade gånger nämnt att han vill använda som bro för att komma till skogen där jag tror det finns snälla troll, vättar och enhörningar.
 
 
Till dagens ära så hade jag lånat en mössa av morfar eftersom jag var optimistisk pågrund av tidigare dags värme.
 
 
Vi hittade en ny och förvirrande skylt.  Färgernas på de andra sidorna kändes inte logiska! Vi gick iallafall åt håll röd.
 
 
 
 
Här kommer en bild på månen och venus. Eftersom jag vill. 
 
 
I tisdags så körde morfar mig till arbetsträningen och på hemresan så skulle jag åka buss. 
 
Jag tyckte att det var konstigt att han inte reagerade på att jag var jacklös. Men när jag berättade att jag dagen innan hade glömt jackan så vågade han säga att han tyckte att jag såg bar ut men att han inte ville lägga sig i.
 
 
Dålig vuxen förebild säger jag! Det var ju svinkallt!!
 
 
Mest av allt så hade jag saknat min halsduk. Tröjan går inte att dra upp högre
 
 
Idag så har jag och morfar fikat. På mössebergbagarnas cafe. 
 
Även om de har äckliga semlor så är deras cafe väldigt trevligt och det är märkligt att ingen pratar om det.  Jag och morfar var länge de enda gästerna där.