Bubblor, fika och promenader

Det känns helt orimligt att det var två veckor sedan jag var i Göteborg.  Att gå igenom dessa två veckor borde gå ganska fort. 
 
Förutom det konstiga tärningspelet jag bloggade om för ett tag sedan så har jag fikat med morfar,  snubblat på den nya asfaltkanten minst 3 gånger,  plockat en blomma till mamma, fikat med morfar och återupptäckt såpbubblor. 
 
Tröjan vi ser på bilderna köpte jag på lager 157 och såpbubblorna köpte jag i Göteborg. Jag var lite rädd för att såpbubblorna skulle vara en besvikelse men de var lika fantastiska som jag trodde men inte helt lätta att fota,  speciellt inte med en hund i handen men det gick lättare efter att jag kom på att fötter duger till att hålla hund. 
 
 
Sedan blev det en barnvakt lördag men innan det så målade deras mamma mina naglar. 
 
Först ut så spelade vi tvspel,  systersonen som är van vid att jag fotar allt ville att jag skulle fota pikachu. Sedan ville barnen ut och leka. Jag var inte ute så jätte länge med dem men jag hann få en blomma av systersonen och få mina såpbubblor stulna ifrån systerdottern.
 
Senare på kvällen somnade systerdottern tätt intill mig medan systersonen spelade för fullt medan han pratade på. 
 
 
Det blev söndag med morfar. Jag vann 500 och under promenaden så stal morfar mina hundar.  Men då hann jag fota svanar. 
 
Det gick ifrån sommar till vinter! En dag så var det snö och iskallt ute.  Givetvis så hade jag ingen av mina jackor hemma. Jag testade Leifs köttfria köttbullar.  De var helt okej.  Jag är inget fan av färdigrätter men på en restaurang så hade de nog gjort mig nöjd, det är fascinerande hur lättlurad hjärnan är. 
 
 
 
Sedan var det dags att vara barnvakt igen.  Jag hade givetvis med mig blommor.  Barnen fick titta på mina bilder ifrån Göteborg  och de verkade till och med roade.  Jag visade ängeln jag köpte i Göteborg. Tim tyckte den var fin och ett tag trodde jag att jag aldrig skulle få tillbaka den. 
 
Jag brukar skämta om att det är hundarna som är barnvakt åt barnen. Men en viss sanning finns i det.  Om ett barn lämnar rummet så finns nästan alltid Klara där när jag väl tittar till barnet. På bilden ser vi när Klara håller koll på ungen som gick ut på balkongen. 
 
Medan jag sitter på balkongen och vaktar barnen så kom systerdottern och gav mig en glass. Det tackade jag inte nej till!
 
 
Jag fikade med morfar igen,  allt på bilden kostade 100 kr.  Det gick lösa hönor i samhället, jag och Klara gick spåret och jag började läsa tidningen nära.
 
 
Nu är vi framme vid idag.  Jenny och barnen ville ha sällskap. 
 
Vi började med en promenad där halva sällskapet cyklade. Sedan ville Thea hålla en hund, det var nog första gången.  Lucia som fick vara offret blev kanske inte så jätte glad men hon gick extra snällt.  
 
Sedan ville Tim också hålla hund.  Jag är egentligen motvillig mot att ge bort Klara men Thea fick hålla henne om hon samtidigt höll mig i handen, för då hinner jag ta tag i Klara vid behov.  Barnen och hundarna skötte sig fint.  
 
Efter att jag lämnat hundarna så lekte vi en stund på lekplatsen. Thea fick putta mig medan jag satt på den stora gungan. Jag blev riktigt imponerad över henne, hon gjorde det så bra! Jag var rädd för att hon skulle puttas omkull. 
 
 
Sedan gick vi hem till Jenny för att dricka vatten.  Thea var motvillig till att gå in men acceptade när jag sa att jag ville att hon skulle ge mig vatten. 
 
När Thea släpade fram en stol till vattenkranen så sa Jenny att om hon väntade lite så kunde Jenny hjälpa henne.  Men Thea snäste att hon skulle ge Sabina vatten.
 
Den lilla duktiga flickan kommer göra oss lata. Medan jag spelade tvspel med Tim så bakade Jenny och Thea muffins.  Sedan avslutade vi med Pizza.
 
Det var allt spännande sedan Göteborg.  Imorgon väntar en ny morfar söndag.  På återseende.