Tipspromenad och vaktmästare

Senaste vi hördes så var det mitten av juli och jag hade varit på sommarland med kökaos. Ska vi titta på bilderna sedan dess och se om jag kommer ihåg något?
 
Morfar hade varit ute på vift så två dagar så gick jag gå promenader på egen hand.  Ena dagen ensam och den andra dagen så försökte jag tvinga med Jenny men hon skickade istället hennes granne/ kompis. 
 
Jag stor handlade på apoteket inför Dalarna resan, åt pannkakor på biltema och gick tipspromenad på mösseberg. 
 
 
Jag färgade håret mörkt,  badade i en vattenpöl vid lekplatsen och katterna hjälpte mig att packa inför Dalarna. 
 
Sedan åkte jag till Dalarna men det får bli i ett eget inlägg som kommer innan jag fyller 100 år. 
 
 
Jag kom hem ifrån Dalarna på en torsdag och pepsi vaktade mig i ett dygn. På lördagen var jag ensam i samhället så jag lämnade inte hemmet förens typ halv 10 på kvällen.  Då såg dag en hare. På söndagen spelade jag kort.
 
På måndagen började mitt nya liv som vaktmästare. 
 
 
Annars var livet som vanligt. Tipspromenad,  fika och köpa kattmat.  Det mest ovanliga var att titta på OS i typ 10 min. 
 
 
 
Min styvfar bjöd på gillat. Jag fick träffa hund och Ida för första gången på en evighet. 
 
Pepsi fick en hundsäng.
 
 
Nu är jag lat i det här inlägget eftersom jag instagramat om allt på story.
 
Ännu mer kortspel,  jag lärde mig byta dammlist i fönster, klappa katt (jag har katt i knät även i skrivande stund), tipspromenad med mat 
 
Sedan har jag tillrättavisat spindlar.  Stora spindlar får bara bo hos mig om de inte syns. En spindel hade blivit hotad med att bli vräkt om den inte gömde sig.  Det gjorde den rätt bra. Några dagar senare såg jag den på gardinstången, efter det aldrig igen. 
 
 
 
Sedan har jag sopat källargångar, fikat,  känt obehag av tanken att bli instängd i skyddsrum. Druckit vin med 80 åringar och ätit kebabtallrik. 
 
Samt gungat medan jag väntat på morfar. 
 
 
Samhället verkar fortsättas att grävas upp,  jag har börjat spela farmville,  studerat knäcktar, ansvarat för väldigt många nycklar, klippt ännu mer gräs (det tar aldrig slut) och fikat ännu mer. 
 
 
Morfar tittade på lägenhet vid kyrkogården som han tackade nej till och sedan var vi på sommarland. Där vann jag choklad. 
 
 
Nu blev det höst!
 
Jag såg svanar, klippte ännu mer gräs,  körde lövblås, gick tipspromenad och köpte godis till Jennys familj.
 
 
Det var storm och ett av mina favorit träd skadade sig.  Jag var hos polisen för att kusinen skulle skaffa id kort.  Efter att jag hade betalat så fick jag veta att jag som kusin inte fick identifiera honom. Tack och lov så var morfar godkänd. Vi fikade.
 
Sedan var vi på sommarland för sista gången detta år.  Fler bilder finns på instagram. 
 
 
Jenny lyckades även få en stor bula på sommarland. 
 
 
 
Nu var vi inne på denna vecka. Mitt stackars träd står fortfarande kvar.  
 
Annars har denna vecka bestått av rensa rabatter,  byta dammlister och handla 
 
 
Nu ska jag äta frukost,  öppna en snapchat ifrån Jenny,  kolla farmville och kväll blir det förhoppningsvis tipspromenad.  På återseende.