Rosa gran och rubiks kub

Hej! Det har tydligen redan gått nästan en månad sedan vi hörde senast. Hur har jag haft det? Låt oss kolla igenom mina mobilbilder som vanligt. 
 
Det som inte finns med på bild har tydligen inte hänt. 
 
Jag och morfar fikade två dagar i rad innan han lämnade landet.  Först den obligatoriska torsdagsfikan och sedan på fredag passade jag på att göra ärenden i stan medan jag hade chaufför.  Chokladbakelsen jag åt på torsdags kan ha varit den godaste jag ätit.  Kladdkakebotten, chokladmousse och choklad.
 
Min katt la beslag på min dejt, höstpromenad med hundarna,  farsdag och tärningsspel på jobbet. 
 
 
Jag var stolt över att ha staplat en pall fint.  Vi hade fin besök på jobbet.  Katterna slogs om mig,  det började bli vitt ute och djuren uppmuntrande mig inte till att gå upp tidigt. 
 
 
Jag och Anniz tjuvstartade semlesäsongen och fick alla att lämna rummet!
 
Min dejt fick slita sig ifrån katten för att klä min gran. Tveksam om hans jobb godkändes för inom fem minuter så hade katt tagit ner en kula. 
 
 
Jag har inte frågat dejt om han vill vara med i bloggen så förför visar jag inget ansikte idag. 
 
Lucia övervakade samhället medan jag åkte till stan för att köpa julklappar.  Att köpa söta och mysiga strumpor till storfotade visade sig vara omöjligt. 
 
I saknaden av morfar så spendera jag en söndag med att skruva ikeamöbler åt min syster. Det var rätt roligt trots att jag kände mig sur.
 
 
Jag hittade ett mysigt träd och det blev vinter på riktigt.  Sedan blev det ännu en helg med Jenny.  Det dekorerades pepparkakor och vi lärde oss att räkna.  Sedan kom det en bebis som bjöd på thai.
 
 
 
Vi bakade bröd också den helgen.  Sedan började jag veckan med att hitta tomtens lägenhet.  Dejten fick även smaka på en tomtelatte och han höll på att frysa ihjäl medan han väntade på min buss.
 
Lucia hälsade på i min lägenhet och blev offer för en nyfiken katt.  Vinterns första snöängel gjordes också 
 
 
 
Jag har målat.  Först med systerdottern och sedan gjorde jag runor hemma. 
 
Dejt fick adventfrukost. Sedan när han lämnat rummet så fick jag för mig att prova hans tröja. Jag vet inte hur det gick till min nu är den min. Tills vidare iallafall. 
 
Efter många timmars tränande så lyckades jag lära mig att lösa rubiks kub.  Btw. Jag stal den ifrån systersonen, gjorde sönder den och fick sedan köpa en ny.  Igår fika/lunchade jag och Anniz på biltema.  Hon upptäckte att en stor portion innebär att man får enorm portion.  Jag laddade ner biltema appen så nu kan jag äta specialmenyn för 11 kr billigare.  Så vem vet, jag kanske blir stammis där som morfar. 
 
 
Så nu tackar jag för idag. Det var tydligen en ganska händelsefull månad.  Jag hoppas vi hörs innan årets slut. 

Kommentera här: