Hoppande katter och hårfärg

Min favorit låt just nu är 9 to 5 med Dolly Parton och jag bloggar med denna låten i mina öron och jag har ingen som helst aning om vad jag vill förmedla i det här inlägget. 
 
Klockan är just nu 20:29 och jag tänker att jag skriver fritt i en kvart så får vi se vilket innehåll vi får.  Jag sitter i soffan och har fri utsikt mot hallen. Jag har i en halv evighet haft två kartonger i hallen.  Dels för att jag inte haft någon plats för dem men mest för att jag inte vill ha katter i garderoben. 
 
Så just nu är speciellt ena katten överlycklig över garderobens tillgång. Nu byter jag låt till "känn ingen sorg för mig Göteborg" eller vad den nu heter med Håkan hellström. Den andra katten har alltid varit smidig och bra på att hoppa men just nu är hon extrem, så fort jag står vid en garderob så flyger hon upp på mina axlar för att sedan flyga vidare. Jag tror jag nämnde i ett tidigare inlägg för några veckor sedan att hon flög upp på badrumsspegeln. Men jag nämner det igen.  Det var jätte högt! Jag undrade hur hon skulle komma ner men hon läste det genom mina axlar.
 
 
Klockan är nu 20:37 och jag byter nog låt igen till Dolly Parton. Nu vill jag prata om mat.  Om jag jobbade på meta eller liknade så hade jag startat en app som heter "vad blir det för mat?". Där människor får skriva en helt vardaglig matdagbok men det är bara intressant om människor är helt ärliga och delar vad de äter en helt vanligt dag och en helt vanlig vecka. 
 
Nu är det fem minuter kvar av det här inlägget och jag ska nog slumpa fram två låtar som ska få bidra till det här inlägget.  Först ut blev how do i live med LeAnn Rimes. Det här var länge min favorit låt men på den tiden så lyssnade jag på musik mer som en vanlig människa.  Numera lyssnar jag mest på en låt i taget.  När det här inlägget är slut så ska jag nog duscha. Jag tror inte jag nämnt det men för några dagar sedan så färgade jag håret rosa. Jag färgar nästan alltid håret efter att jag ha varit sjuk.  Förkylningar gör en nog något understimulerad och när man börjar få energi igen så hårfärgning ett bra val.  Men eftersom mitt hår sedan innan innehåll olika toner så blev resultatet där efter.   Jag var allt ifrån blond,  till normal till något annat.   Nu är klockan 20:45 men vi tar en låt till som jag lovat.
 
Nu kommer sista låten och den är Bryan Adams och än vet jag inte vilken men nu tittade jag och det är straight from the heart.  Eftersom jag googlade texten så startade jag om låten för att fritt kunna blogga under låten och jag har väl inget att tillägga om låten förutom att den är bra. 
 
Vi kanske skulle avsluta genom att prata om min hund lite,  hon är viktig men inte nämnd. Men hon har inte gjort något anmärkningsvärt det senaste.  Hon är sällskaplig och fantastiskt som vanligt.  Jag tror jag väntar med att duscha. Nu vill jag lyssna på skäringer och nessvold podd en stund istället så får vi se vad som händer. 
 
Nu är låten slut och klockan är 20:51 och till tonerna till dina färger var blå så ska jag välja en bloggbild eller två. 
 
 
 
 

Kommentera här: