Mitt januari liv

Nu är det några dagar kvar av januari men jag tycker ändå att vi redan nu kan sammanfatta januari.
 
Skäringer och nessvold.
Jag upptäckte deras podd och jag är besatt.  Jag har lyssnat igenom alla 200 avsnitt en gång och det här är första podden jag lyssnat om. Jag vill ha dem två i öronen hela tiden.  Så de nätter jag haft feber så är det deras podd jag feberyrat om. 
 
Håkan hellström. 
Innan i år så har jag inte lyssnat på honom men nu har jag upptäckt honom och insett att han är ett geni. I början av månaden så hade jag en identitet kris eftersom jag aldrig trodde att jag skulle vara ett Håkan fans. Men efter att ha gått ut med att jag älskar honom,  ja då slutade jag lyssna på honom.  Fast i skrivande stund lyssnar jag på honom så vi får väl se hur vår romas går.  Dock så har jag än så länge bara hört på två låtar.
 
The a word 
En serie på Disney + som handlar om en pojke med autism.  Det tog tid att fastna för serien och jag vet faktiskt inte riktigt vad jag tycker om den. Så varken rekommenderar eller avråder. 
 
Förkylning
Jag har börjat se förkylning som ett medeltida krig.  Tänk kroppen som en borg. När morfar var sjuk så lät han elakingarna bomba borgen direkt medan jag stod emot i flera dagar kan elakarna tillslut besegra mig.  Morfar hade typ feber och sina eländiga dygn direkt men för mig tog det typ fyra dagar innan jag började må riktigt dåligt. 
 
Scrubs
En gammal serie har kommit in i mitt liv igen. Jag försökte se om den för något år sedan men fastnade inte men det gjorde jag nu. Så vi kommer nog spendera hela  februari ihop. 
 
Ge kraft åt ditt inre ljus
En andlig bok av Rebecca campbell.  Jag har läst den till och ifrån i ett år men nu är jag snart klar.  Den handlar om att följa sitt hjärta (själ) och våga följa sina drömmar. Jag har skrivit anteckningar medans jag läst boken.  Jag vet inte om jag är så mycket klokare än men snart kan jag berätta hur ni andra ska göra för att följa sina drömmar.  Ibland kan jag känna att mitt liv går ut på att vara nyfiken, testa saker för att sedan inspirera andra.
 
Amerikanska pannkakor. 
Jag älskar pannkakor men har inte lärt mig steka det men upptäckte att Amerikanska pannkakor både var gott och lätt att steka så det var min favorit rätt i typ en vecka. Så jag får väl säga att fortsättning följer. 
 
 
Annars då?
 
Morfar kom hem ifrån teneriffa och han blev på egen hand sjuk samtidigt som mig så vi har kunnat umgås. Han har även börjat våldgästa mina hundpromenader så varje gång jag vill gå ut så skickar jag ett meddelande så kommer han sedan springande.
 
Mitt kök har fått en ny kran, den gamla gick sönder. Sedan har jag målat en del,  klappat djur och säkert fler relevanta saker jag glömt. 
 
 

Kommentera här: