Regn och promenader

Hur har första veckan med semester varit?
 
Jag nämnde i ett tidigare blogginlägg att jag inledde ledighet med att gå till återvinningen.  Efter det så bloggade jag och sedan åkte vi till kyrkogården. 
 
Den 28 juni så var det tre år sedan mormor gick bort. Sedan var det helg.  Vad jag gjorde då är det ingen som vet för det finns inga bilder men jag vet att jag vann över morfar i fem hundra. 
 
Sedan blev det måndag. Jag och morfar åkte och handlade.  Tydligen fanns det billig lätt och lagom på lidl enligt morfar. Sedan fikade vi på biltema.  Jag skulle gissa på att jag är på biltema ca en gång i månaden i snitt. De tre senaste gångerna så har jag sett en bekant där. Antigen bor han där eller så är det ett märkligt sammanträffande.
 
På tisdagen så bergsklättrade jag och morfar.  Vi gick tipspromenad på mösseberg och gick gå upp för den fruktansvärt jobbiga backen. Det kändes som jag knappt kunde något och jag hade valt många 1or. Men ett var tydligen ett bra drag för att jag fick 9 rätt (av 12).
 
Men det som är ännu mer imponerade var att på skiljefrågan så skulle man gissa hur långt ett snöre var.  Jag gissade på 543 cm och om jag minns rätt så hade jag fel på 20 cm.
 
 
Tipspromenaden gick genom djurparken och två bambi djur  gav samtycke till att fotas.
 
På onsdag så fick jag samtycke av en fjäril att fotas. Efter fotograferingen så skulle jag kolla om den mådde bra men den flög iväg innan jag hann peta på den. 
 
Morfar drog på egna äventyr och lämnade mig ensam i över 24 timmar.  Vad jag gjorde då är det ingen som vet men jag minns att jag gick en promenad i regnet. 
 
Morfar kom hem och det blev fredag.  Efter att ha varit barnvakt så drog vi in till staden. Min yngsta kusin fyllde 20 år! Det blev indiskmat och den unga mannen utan vett beställde in stark mat.  Jag smakade och den var verkligen stark även om C förnekar det 
 
 
Morfar har tillitsproblem! Han tar med sig paraply även om jag säger att det inte ska regna.  
 
I lördags så fick jag klappa kopian till min ena döda katt.  Dock så var de inte så lika på nära håll och dessutom så har min döda katt bytt kön.
 
 
Igår fick jag mina naglar målade och idag så har jag och morfar gått promenader mellan skurarna. 
 
 
Just nu väntar jag på att regnet ska lugna ner sig.  När klockan för vår kvällspromenad började närma sig så varnade mobil för en ordentlig skur. Men det såg fint ut ute men tack och lov så litade jag på min mobil.  
 
Regnet kom väldigt snabbt.
 

Kommentera här: