Aska, lila fingrar och avsked

Vad har jag gjort i juni förutom att besöka sommarland och tänka på astrologi? Bra fråga! Låt oss ta en titt på mina mobilbilder.
 
Självklart har jag och morfar fikat, och katten såg söt ut. Jag var även barnvakt åt Thea och hon sminkade mig. Sedan ville hon gå ut och ge en bil böter, men eftersom jag ville ut och jaga Pokémon passade det perfekt. Så hon stod snällt i regnet och pratade med sniglar medan jag fångade mina Pokémon.
 
Jag har också upptäckt att jag har börjat med en ny vana i mitt hundlösa liv – jag håller tydligen i tröjan under promenader.
 
 
Jag har hämtat klaras aska. Det väckte väldigt många känslor men nu har jag henne hemma i bokhyllan. 
 
Efter att ha hämtat aska så fikade vi på biltema som vi gjorde dagen då hon avlivades.  En dag så gick vi en väldigt regnig promenad.  
 
Sedan var har barnvakt igen åt båda barnen.  Tim låg snällt i sängen och spelade spel,  Thea såg väldigt prydlig ut när hon satt i köket och målade. Så jag tittade på tv i vardagsrummet när hon helt plötsligt kom in med lila händer, som inte gick att få rena.
 
 
Det blev fler promenader hos korna. En helg så åt jag frukost hos morfar tre dagar i rad.  Thea hämtade sina flingor och gjorde mig sällskap.  
 
Jag och morfar gick tipspromenad.  Jag fick 10 rätt av 12!  Medan vi fikade så började det regna. 
 
 
Jag plockade sju sorters blommor inför midsommar och sedan jobbade jag mina sista dagar på akvitetscenter. De var så fina så att de ordnade avskedsfest och gav mig en avskedsgåva.
 
 
Eller ja.. de två sista saker skedde kanske mer i min fantasi. Men i allla andras tolkning så var det en avslutande akvitet inför semestern och jag vann ett pris enligt slumpen. 
 
Jag och morfar fikade på mösseberg gården. 
 
Idag var första dagen på semestern och det firades genom att slänga skräp på återvinningen. I höst börjar nya äventyr, som vaktmästare!
 

Kommentera här: