En ganska vanlig dag

Kära dagbok.
 
I morse så vaknade jag och såg en utomjording på min byrå vid min säng! Tack och lov så vaknade jag till innan den hoppade ner i min säng. Det var tydligen katten som min hjärna förvrängt utseendet på. 
 
 
Eller vem vet. Katter är kanske utomjordingar som klätt ut sig. 
 
 
Bilden ovan är ifrån kvällspromenaden. Jag ville dokumentera mig själv medan jag lyssnade på fågelkvitter. Något jag börjat lära mig på äldre dagar.
 
Tillbaka till min morgon.  Jag vaknade, matade utomjordingarna och vaknade försiktig till i soffan.  Efter frukost så var jag redo att möta världen men då var det en timme kvar tills bussen skulle gå så det blev en promenad.
 
Sedan jobbade jag på akvitetscenter ett par timmar. När det var drygt en timme kvar så upptäckte jag att det bara var 16 lådor kvar för att göra klart pallen. Vilket inte var omöjligt för två personer att göra. Vi lyckades!
 
Jag fick jobba på rätt bra utan att överdriva och min följeslagare var duktig hon med även om hon hade en mer avslappnad inställning. Hon blev inte ens sur på mig när jag räknade ner på hur många lådor vi behövde göra.
 
Jag är inte kvar på det stället efter sommaren och det berättade jag för henne idag.
 
 
Bilden ovan är också ifrån kvällspromenaden.  En ensam skugga. Jag har bilder på det mesta men inte på detta.  Det är lite sorgligt. 
 
Sedan åkte jag hem. Där klappade jag katt, tittade på lilla huset på prärien,  gilmore girls och lagade spagetti och köttfärssås. 
 
Sedan var det dags för kvällspromenaden.  Jag hade inte så många steg så jag behövde inte gå så långt men istället för att gå hem så gick jag och gungade. 
 
 
Nu är jag hemma och bloggar. Sedan blir det att förbereda inför tvätt imorgon och eventuellt diska innan det blir mer gilmore girls.
 
 

Kommentera här: